Ugrás a tartalomra

Fertőtlenítik a tömegközlekedési eszközöket

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. március 11. szerda 14:12
Telephelyre érkezésüket követően minden nap fertőtlenítő szerekkel takarítják a villamosokat és autóbuszokat - írja közleményében az MVK Zrt.

– Az általános tisztítószereket fertőtlenítőszerekre váltottuk. A reggeli és a délutáni csúcsforgalomban közlekedő járműveinket naponta többször is áttöröljük, mikor visszaérkeznek a telephelyre. Autó- és villamosvezetőinket ellátjuk pumpás kézfertőtlenítővel és törlőkendőkkel, amiket a napi munkavégzésük közben tudnak használni – mondta el Juhász János, az MVK Zrt. üzemgazdálkodási és szolgáltatási igazgatója.

A takarítás során az utastér, az utastérhez tartozó tárgyak, eszközök, műszerek fertőtlenítő áttörölése történik meg. A koronavírus járványt megelőző intézkedés keretében különösen nagy hangsúlyt helyeznek az utasokkal közvetlenül érintkező felületek, például a kapaszkodók fertőtlenítő takarítására.

Fotók: Végh Csaba

Folyamatosan figyelemmel kísérik a Nemzeti Népegészségügyi Központ által kiadott tájékoztatókat, eljárásrendet, ennek függvényében szükség szerint szigorítani fogják az érvényben lévő protokollt.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!