Ugrás a tartalomra

A fiatalabb ballagók is végeztek

minap.hu
Utoljára módosítva
2019. június 15. szombat 10:59
Az általános iskolákból csaknem ezerkettőszázan ballagnak a diákok a héten Miskolcon. Közülük több mint nyolcszáz gyerek végzett a Miskolci Tankerületi Központhoz tartozó iskolákban, és mintegy háromszázötven az egyháziakban.

Országosan június 14-én, pénteken ér véget a tanév a diákoknak. Ezen a napon tartják az általános iskolák a ballagásaikat.

A Miskolci Tankerületi Központhoz tizenhat miskolci székhelyű intézmény tartozik és kilenc tagintézmény. Ezekből nyolcszázhét gyermek ballag el a héten. A járás Miskolcon kívüli intézményeiben négyszáznegyvennégyen veszik vállukra a tarisznyát, tizenkilenc székhelyű iskolában és a hozzájuk tartozó három tagintézményben.

Az egyházi általános iskolák háromszázhatvanhárom gyermeket bocsátanak ki, közülük száznegyvenhatan az öt miskolci református általánost hagyják el, százharminchárman a négy római katolikust, harminchárman az egyetlen görögkatolikust. Huszonegyen ballagnak az egyetlen miskolci evangélikus iskolából és tízen a pünkösdiek által fenntartottból.

Összesen ezeregyszázhetvenen távoznak a miskolci általános iskolákból.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!