Ugrás a tartalomra

Folytatódik a határvadász vadászat

police.hu
Utoljára módosítva
2024. augusztus 13. kedd 09:54
A Legyél Te is rendőr közösségi oldalom a határvadász hivatásról is tájékozódhatnak az érdeklődők.
Fotó: Police.hu

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság egyenruhásai az elmúlt héten összesen 24 helyszínen toboroztak határvadászokat. A rendőrök az év 32. hetében, többek között Ózdon a Munkaügyi Központban, és Tiszaújvárosban a „Hal a placcon” rendezvényen adtak tájékoztatást az érdeklődőknek a szerződéses határvadász szolgálatról, a jelentkezés feltételeiről és módjáról, illetve az illetményről is.  Az érdeklődőknek jelentkezési egységcsomagot nyújtottak át a rendőrök - tájékoztatta portálunkat közleményben Varga Rudolf rendőr százados, a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. 

A  Legyél Te is Rendőr közösségi oldalon folyamatosan frissülő tartalmak segítik a leendő határvadászokat abban, hogy minél szélesebb körben megismerkedhessenek választott hivatásukkal.

A képzéssel kapcsolatban ITT lehet informálódni. Továbbá személyesen a Borsod-Abaúj Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatánál, a vármegye bármelyik rendőrkapitányságánál, rendőrőrsénél, illetve a rendőrség honlapján is megtalálhatü minden fontos tájékoztatás a jelentkezéshez.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!