Ugrás a tartalomra

Folytatódik a LED-osztás a jövő héten

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. november 24. csütörtök 12:33
A hét első felében az Avason, a második felében pedig Hejőcsabán vehetik át az égőket azok, akik korábban regisztráltak a programra - tájékoztatta szerkesztőségünket csütörtökön a városháza.

Mint arról korábban beszámoltunk, a Gondoskodó Miskolc program keretében meghirdetett LED-cserében ezen a héten kezdődött el az égők kiosztása. Akik regisztráltak, ingyenesen jutnak az energiatakarékos fényforrásokhoz, amelyekkel egy család éves szinten akár 50 ezer forintot is spórolhat az áramszámlán.

A programot az energiaárak drasztikus emelkedése miatt hirdette meg az önkormányzat a CYEB nevű cég együttműködésével, hogy ezzel is segítse a miskolciakat. Október elejéig jelentkezhettek rá a városlakók, akik közül több mint 6 ezren éltek a lehetőséggel.

Akik regisztráltak, az általuk megadott e-mail címen is értesítést kapnak a pontos részletekről.

Fontos információ, hogy az átvétel zökkenőmentes lebonyolításához a következő dokumentumokat kell magukkal vinni az érintetteknek:
- személyi igazolvány
- lakcímkártya
- egy, a regisztrációkor megadott felhasználási helyre szóló áramszámla.

Ha valaki más nevében venné át az égőket, annak szüksége lesz egy két tanú aláírásával hitelesített meghatalmazásra is. Ilyen dokumentumot az átvételi helyszíneken is be lehet szerezni. Fontos, hogy ha valaki más nevében jár el, annak is vinnie kell magával a személyi okmányát és a felhasználó, vagyis a megbízó egyik áramszámláját.

Az átvétel során kérnek mindenkit, hogy a fényforrások átvételi elismervényén szereplő darabszámot a helyszínen ellenőrizze, mert utólagos reklamációra nem lesz módjuk.

A LED -osztásra a következő héten az alábbi helyszíneken és időpontokban van lehetőség:

Avasi Területi Szolgáltatási Központ (Szentgyörgy u. 42-44.)

  • 11.28–án, hétfőn 8.00-16.00 óra között
  • 11.29-én, kedden 8.00-16.00 óra között
  • 11.30-án, szerdán 8.00-18.00 óra között

Hejőcsaba - Gárdonyi Géza Művelődési Ház (Sütő János u. 42.)

  • 12.01-jén, csütörtökön 8.00-16.00 óra között
  • 12.02-án, pénteken 8.00-12.00 óra között

Aki valamilyen okból nem tudja átvenni a LED égőket, annak sem kell aggódnia, mert egy később meghirdetett időpontban még hozzájuthat a Polgármesteri Hivatal Miskolc, Városház tér 8. szám alatti ügyfélszolgálatán.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!