Ugrás a tartalomra

Gálavacsorával ünnepelték a Támogatók Társaságának megalakulását

Muntyán Bernadett
Utoljára módosítva
2019. március 01. péntek 11:17
A Támogatók Társasága megalakulása alkalmából gálavacsorát szervezett a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktatókórház szerda este, a Népkerti Vigadóban, köszönetképp azoknak a vállalkozásoknak, cégeknek, alapítványoknak, akik az év során támogatásukkal segítették – és ezután is segíteni fogják – a kórház munkáját.
tamogatoi_galavacsora_190227_vcs_02.JPG
Fotó: Végh Csaba

Ahogyan arról már korábban hírt adtunk, a Megyei Kórház létrehozott egy társaságot, a Támogatók Társaságát, melynek célja, hogy erősítse a kapcsolatot azokkal a személyekkel, vállalatokkal, közintézményekkel, amelyek a kórházat valamilyen formában támogatják, valamint azért, hogy ezek között az emberek között is kapcsolat alakulhasson ki.

tamogatoi_galavacsora_190227_vcs_08.JPG

Mint a vacsora előtti sajtótájékoztatón kiderült, mind a támogatói társaság létrehozása, mind a támogatói vacsora megszervezése, egy egészen újszerű kezdeményezés. – Azokban, akikben a késztetés megvan, hogy akár egy kórházat, egy egészségügyi intézményt, egy oktatási intézményt vagy egy közintézményt támogassanak önzetlenül, ezek iránt az emberek, szervezetek iránt megpróbáljuk a nagyrabecsülésünket és a köszönetünket, valamint a hálánkat kifejezni – fogalmazta meg Révész János, a B-A-Z Megyei Kórház és Egyetemi Oktatókórház főigazgatója a gálavacsora célját.

tamogatoi_galavacsora_190227_vcs_14.JPG

Szeidl Tamástól, a B.-A.-Z. Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet intézetparancsnokától megtudtuk egy jóvátételi program keretein belül a fogvatartottak festményeket készítettek beteg gyermekeknek, és három kórtermet újítottak fel. – Ezt a fogvatartottak önként vállalták, díjazás nélkül egy jóvátételi program keretében, melynek során bizonyítani szeretnék, hogy bár valami rosszat tettek a társadalomnak, jóvá szeretnék tenni, ezzel is azt bizonyítva, hogy tudnak hasznos tagjai lenni a társadalomnak – emelte ki.

tamogatoi_galavacsora_190227_vcs_16.JPG

Csöbör Katalin országgyűlési képviselő köszöntő beszédében arról szólt, bízik benne, hogy a „szuperkórház” főigazgatójában egy olyan személyt találunk, aki mindenkivel együttműködésben tudja ellátni feladatait, legyen az a szakma vagy a politika.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!