Ugrás a tartalomra

Hamarosan indul a banzáj a Miskolci Pikniken

Miskolc Televízió - minap.hu
Utoljára módosítva
2024. szeptember 09. hétfő 17:41
A gasztrofesztivál három napján nem csak a testnek kedveznek a szervezők, programok egész sorával várják a különböző korosztályokat, a zenétől a sztár séfek előadásáig.
Tavaly is őrült jó buli volt. Fotó: Mocsári László

Lipták Ádám az Uni-Garden Kft. ügyvezetője, aki egyben a Miskolci Piknik főszervezője, a Miskolc Televíziónak elmondta, a szeptember 20-22 között megrendezett gasztrofesztiválon idén két helyszínen lesznek előadások, a Szent István téri Nagyszínpadon, amely koncerteknek ad helyet, és a Villanyrendőr színpadon, ahol elsősorban a zenés-táncos műfajoké lesz a főszerep. 

- Többen is visszatérnek a tavalyi piknikből, ami jó azt megtartottuk, a Szent István téri Nagyszínpadon találkozhatunk újra a tavaly látogatócsúcsot döntő Majkával és rajta kívül is lesznek még átfedések az előző évből. Jön Desh, aki ezzel a formációval itt lesz látható először Miskolcon. Érkezik a Bonanza Banzai és Geszti Péter, aki a teljes karrierjét felölelő programmal érkezik. A közönség hallhatja majd a jól ismert számokat a Rapülők, a Jazz+Az és a Gringosztár korszakából – sorolta a húzóneveket a főszervező. 

Az impozáns lista azonban itt nem ért véget, hiszen fellép majd a tavaly is zajos sikert arató Manuel, itt lesz Hauber Zsolt, a Helldance és Bréda Bia DJ is. A szervezők a kisebbekre is gondoltak, meghívták a népszerű Alma együttest, valamint Farkasházi Réka és a Tintanyúl formációt, hogy a gyerekek se maradjanak jó buli nélkül. 

A Villanyrendőr színpadon a 2024-es Miskolci Pikniken most a táncos műfajoké lesz a főszerep, fellép többek között a méltán népszerű Club54 - Mamma Mia, a Groovehouse, a BonBon, Bebe, Dj Dominique, Erős vs. Spigiboy, Regán Lili, a Loving Arms, Tomy Montana, Brook, Crotter x Varning. 

Lipták Ádám kiemelte, az Erzsébet téren most nem lesznek nagy koncertek, ott a gasztronómia lesz a középpontban, egyféle gasztro-szigetként üzemel majd. A szakmai, „gasztro előadások” és bemutatók is itt kapnak helyet. Érdekes újdonság, hogy jönnek helyi séfek, akik bemutatják, hogyan készítik a fogásokat a miskolci éttermekben. Vendég sztár séfek is lesznek, az ő neveikre később derül majd fény. 

- Az Erzsébet tér lesz most a szívünk csücske, ezzel foglalkozunk a legtöbbet – árulta el a főszervező. 
A Miskolci Régiségvásár, mint kísérőrendezvény sem marad el hívta fel a figyelmet Lipták Ádám, aki ígérte, hogy a részletes programot mielőbb közzéteszik a Miskolci Piknik weboldalán és a közösségimédia felületeiken. 

A Miskolci Piknikről még többet a Miskolc Televízió Basszuskulcs című kulturális zenei magazinjának következő adásából tudhat meg az érdeklődő közönség.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!