Ugrás a tartalomra

Idén új helyszínen, de a megszokott vidám programokkal várták a nagycsaládosokat

Nagy-Hankó Krisztina
Utoljára módosítva
2024. május 27. hétfő 19:01
A Nagycsaládos Gyermeknap 2024 elnevezésű rendezvényen sport- és kézműves foglalkozás, ügyességi játékok, rajzverseny, valamint a bábszínház, kutyás bemutató, Zumba és más szórakoztató programok váltották egymást.
Fotók: Miskolci Nagycsaládosok Egyesülete

A Miskolci Nagycsaládosok Egyesülete szombaton várta a Szeleta Park Látogatóközpont parkjába tagcsaládjait és a vendégeket. A Bükk lábánál elterülő komplexum első alkalommal fogadta be a nagycsaládosokat, hiszen a korábbi években Miskolctapolcán tartották hagyományos gyermeknapi eseményüket.

A programokba beépült a Bükki Nemzeti Park legújabb látogatóközpontjának attrakciója is. Az interaktív kiállítást szakember tárlatvezetésével tekintették meg a családok. Illetve a gyerekek egy extra programot is kaptak a komplexum jóvoltából, a kis mamutnak kellett nevet adniuk, és akinek az ötletét végül elfogadják, az meglepetést kap majd. 

Az eseményen a Neptun Mentőcsapat kutyás bemutatóját követően, Kolobiskó Rita hívta zumbázni a mozogni vágyókat. De ott volt Süsü és a Kockásfülű nyúl, majd a Kalamajka Bábszínház Kaczor király meséjét adta elő. Végül sportos feladatokat kellett a gyerekeknek teljesíteni egy ügyességi akadálypályán. Azok akik kézműveskedtek és az ügyességi feladatokban is részt vettek, minden elvégzett aktivitás után tombolát gyűjthettek. Így a gyerekek végül ajándékokkal térhettek haza az élménydús nap végén. 

További hírek

Olvasnivaló