Ugrás a tartalomra

Jön a „droid-cola"

noizz.hu
Utoljára módosítva
2019. április 15. hétfő 12:20
Különleges együttműködést kötött egymással a Disney és a Coca-Cola, amelynek köszönhetően megszülettek ezek a nagyon menő csomagolású „droid-colák”.

Mint ismert, Disneylandbe költözik a Star Wars univerzum. A Disney Star Wars: Galaxy's Edge névre keresztelt élménypark május 31-től meg is nyitja kapuit a rajongók előtt, a floridai Walt Disney World Resort pedig augusztus 24-től lesz bárki számára látogatható.

Az ígéretek szerint, az új élményparkban megtekinthető lesz az Ezeréves Sólyom, de még Kylo Rennel is össze lehet majd futni. A Coca-Cola pedig most megragadta a lehetőséget és egy igazán különleges csomagolással rukkolt elő a látogatók számára, amelyek a filmekből jól ismert hőgránátot idézik.

A különleges csomagolású üdítőket az előzetes tervek szerint, csak az élményparkok területén fogják árusítani és négyféle ital kapja meg az új dizájnt. A kollekcióban benne lesz a hagyományos Coca-Cola, a Diet Coke és a Sprite, de új köntöst kap a Coca-Cola ásványvize, a Dasani is. Az új palackokon lévő feliratok pedig, egytől egyig az Aurebesh írásmóddal lesznek feltüntetve.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!