Ugrás a tartalomra

Július 17-ig lehet megnézni

minap.hu
Utoljára módosítva
2019. június 20. csütörtök 13:29
Lezárták a vizsgálati eljárást az M30-as kapcsán. A határozat szövegét a miskolci polgármesteri hivatalban lehet megnézni.

A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. (Budapest) kérelmére, az M30 gyorsforgalmi út Miskolc-Tornyosnémeti közötti, A. építési szakasz 30+100 - 40+500 km szelvények közötti 132 kV-os és 400 kV-os elektromos távvezeték kiváltások kapcsán, a területi környezetvédelmi hatóság (B.-A.-Z. Megyei Kormányhivatal Miskolci Járási Hivatala Környezetvédelmi és Természetvédelmi Főosztály - 3530 Miskolc, Mindszent tér 4.) a folyamatban volt előzetes vizsgálati eljárást lezárta és megállapította, hogy az előzetes vizsgálati dokumentációban foglaltak megvalósításához környezeti hatásvizsgálat lefolytatása nem szükséges.

A határozat teljes szövege – előzetes egyeztetést követően - 2019. július 17-ig megtekinthető a B.-A.-Z. Megyei Kormányhivatal Miskolci Járási Hivatala Környezetvédelmi és Természetvédelmi Főosztályán (Miskolc, Mindszent tér 4. sz.), valamint Miskolc Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Építési és Környezetvédelmi Osztályán (3525 Miskolc, Városház tér 8. sz.) – ügyfélfogadási időben.

Programok

-
-
városszerte