Ugrás a tartalomra

Karambolozott egy busz és egy autó Taktaszadánál

minap.hu
Utoljára módosítva
2019. június 13. csütörtök 11:30
A baleset szerda este 6 óra előtt pár perccel történt a 37-es főút 17-es kilométerénél. Az érintett útszakaszt lezárták a forgalom elől.
Képünk csak illusztráció

A műszaki mentést végző szerencsi és miskolci hivatásos tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett egy embert feszítővágó segítségével szabadítottak ki az autóból. A helyszínre mentők is érkeztek. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórházban, a Traumatológiai Osztályon öt beteget ambulánsan láttak el, egy beteget  – többszörös sérülése miatt – vettek fel az osztályra – tudatta portálunkkal Balázs Mária sajtószóvivő. Az intézmény Gyermekegészségügyi Központjában, a Gyermeksebészeti Traumatológiai és Égési Osztályon hét beteget láttak el ambulánsan. Közülük egy sérültet vettek fel az osztályra, állapota stabil, illetve egy beteg fekszik a Gyermek Intenzív és Aneszteziológiai Osztályon; állapota kielégítő, vizsgálatai tartanak. A baleset sérültjei közül senki nincs életveszélyes állapotban.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!