Ugrás a tartalomra

Meghan hercegné és Harry herceg hivatalosan is beköltözött a kacsalábon forgó palotájába

hirado.hu
Utoljára módosítva
2019. április 06. szombat 10:19
A napokban végre birtokba vehette új otthonát Meghan hercegné és Harry herceg – olvasható Just Jared cikkében. A pár Erzsébet királynőtől kapott birtoka, a Frogmore Cottage Windsorban található, és az elmúlt hónapok alatt teljes felújításon esett át.

A költözés csúszott néhány hetet, mivel Meghan kitalálta, hogy teljes hangszigetelést szeretne a család és legfőképpen hamarosan érkező csemetéje nyugalma érdekében.

Windsor mindig is különleges helyet foglal majd el a pár szívében, hiszen a birtokon, egy kőhajításnyira az új otthonuktól fogadtak egymásnak örök hűséget. Meghan hamarosan ott tologathatja majd a babakocsit, ahol eljegyzési és esküvői fotói készültek.

A tíz hálószobás, zöldenergiát használó ház sokkal több életteret ad majd a növekvő családnak, hiszen a pár eddig egy két hálószobás házban élt a Kensington-palota falai között, melyhez sem udvar, sem zöld terület nem tartozott. Leginkább tehát a nagyobb tér és a nyugodtabb környezet az oka annak, hogy Harry és Meghan távolabb költözik Vilmos hercegtől és feleségétől, Katalintól.

További hírek

Programok

Jelenleg nincsenek programok!