Ugrás a tartalomra

Megütöttek egy Fideszes aktivistát Miskolcon

minap.hu
Utoljára módosítva
2019. április 09. kedd 22:12
Délelőtt a Szentpéteri kapuban, a megyei központi kórházzal szemben felállított aláírásgyűjtő pultnál egy férfi minden előzmény nélkül előbb becsmérlő szavakat kiabált, majd megütötte a Fidesz-KDNP egyik hölgy aktivistáját.

A hölgyet azonnal orvosi ellátásban részesítették, az elkövetőt pedig a rendőrök előállították. Úgy tudjuk, egy miskolci lakosról van szó, a 49 éves H. SZ. P volt, aki megütötte a Fidesz-KDNP aktivistáját. Információnkat a rendőrség egyelőre nem erősítette meg.

Illusztráció

Miskolc polgármestere közleményben ítélte el a történteket. – Miskolc Megyei Jogú Város polgármestereként, a FIDESZ-KDNP Borsod 02. számú választókerületi elnökeként az erőszaknak minden formáját, különös tekintettel a választási kampányra is, mélységesen elítélem – fogalmazott Kriza Ákos.

Minap-archív fotó

Hozzátette: „őszintén remélem, hogy az igazságszolgáltatás szervezete az esettel összefüggésben, példaszerűen végzi majd feladatát. – FIDESZ-KDNP-s tagtársunkat együttérzésemről, szolidaritásomról biztosítom. Ugyanakkor kérem a választáson résztvevő politikai pártokat, a választási kampányok felelőseit, tegyenek meg mindent az ilyen, vagy ehhez hasonló atrocitások, események elkerülése érdekében – írta Kriza Ákos.

A polgármester hozzáfűzte még: „a FIDESZ-KDNP miskolci szervezete, az európai uniós választási kampány részeként, a város több pontján teremtette meg annak a lehetőségét, hogy a párt politikájával egyetértő polgárok aláírásukkal is kifejezhessék egyetértésüket, támogató szándékukat”.

(A külső kép pusztán illusztráció!)

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!