Ugrás a tartalomra

Nagymamakorba lépett a Napsugár Bölcsőde

minap.hu / Miskolc Televízió
Utoljára módosítva
2024. május 10. péntek 16:28
Régi képekkel, tablókkal és dokumentumokkal mutatták be a Napsugár Bölcsőde elmúlt hatvan évét péntek délelőtt. 

Az eseményen Varga Andrea Klára alpolgármester elmondta: bízik benne, hogy a feladatellátással tudják biztosítani, és ki tudják elégíteni azokat a szükségleteket és igényeket, amelyek a városban élők és a városban születendő kisgyermekek számára fontosak.

A városvezető kiemelte: a bölcsődei ellátás során nagyon fontos a bizalom kiépítése, hiszen a szülők számára nem könnyű feladat rábízni másokra a gyermeküket. Hozzátette, ennek a bizalomnak a kiépítése nagyrészt az intézmény munkatársainak a feladata.

„Nagymamakorba” lépett a bölcsőde, aminek az a sajátossága, hogy egy nagyon pozitív, nagyon kellemes érzést nyújt – fogalmazott a MESZEGYI igazgatója a Miskolc Televíziónak. Gúr Péter Attila köszönetét fejezte ki a dolgozóknak, a volt munkatársaknak, továbbá mindenkinek, aki a bölcsődei ellátás keretében együttműködik az intézménnyel.

– Hiszem, és tudom, hogy ez a gondoskodó és felelősségteljes munka azóta is megvan ebben az intézményben, és ez nem csupán egy munkahelyen kötelezően elvégzendő feladatot jelent, hanem szerintem egy hitvallást is, egy szívből jövő vállalást – vélekedett Badány Lajos alpolgármester.

Juhász Ákos képgalériája

Az eseményen a városban működő bölcsődék vezetői és nyugdíjas kollégái is részt vettek. A jubileum alkalmából fotókiállítás nyílt, ami a bölcsőde elmúlt évtizedeit mutatta be. Az ünnepélyen az intézmény egy kisgyermeknevelője és a bölcsőde volt növendékei különböző zenei produkciókkal emelték az évforduló hangulatát.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!