Ugrás a tartalomra

Nyári karbantartás a MIHŐ rendszerén

minap.hu
Utoljára módosítva
2019. június 20. csütörtök 13:39
A MIHŐ Kft. a távhőszolgáltató rendszer nyári karbantartási munkáit a lehető legrövidebb idő alatt igyekszik elvégezni. Idén az alábbi területeken és időpontokban szünetel a melegvíz-szolgáltatás a távhőszolgáltató rendszerén:

 

  • az avasi és belvárosi városrészben június 25-én (kedden) 0.00 órától
    előreláthatólag június 27-én (csütörtökön) 24.00 óráig;
  • a diósgyőri és bulgárföldi városrészben június 27-én (csütörtökön) 0.00 órától előreláthatólag június 27-én (csütörtökön) 24.00 óráig.

A városrészeket érintő karbantartási időpontokon kívül, egyes hőközpontoknál vagy kisebb ellátási területen lehet néhány órás szolgáltatási szünettel járó karbantartás, melyről a MIHŐ Kft. külön tájékoztatja az érintett lakókat.

A távhőszolgáltatási rendszer nyári karbantartása idején a melegvíz-csapokból hideg víz folyik, amelyet a melegvíz-mérőóra megmér, ami felesleges költséget okoz. Ennek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy a melegvíz-csapokat ne használják a karbantartási időszakban.

Mivel a lakóépületek belső fűtési rendszerében a munkálatok alatt is víz van, a radiátorcserét csak a MIHŐ-vel egyeztetve, a fűtési csövek ürítését követően lehet elvégezni.

További hírek

Olvasnivaló