Ugrás a tartalomra

Ünnepi nyitvatartás és parkolási rend október 23-án Miskolcon

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. október 17. csütörtök 20:21
A Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. közreadta, hogyan alakul majd a parkolási rend a szerdai ünnepnapon az üzemeltetésében lévő
parkolókban. Mutatjuk.
Így alakul szerdán a parkolás. Fotó: Mocsári László

Miskolci Állatkert 

A Miskolci Állatkert az év minden napján nyitva tart, így október 23-án is 9:00 órától 18:00 óráig. Pénztárzárás 17:00 órakor. A Miskolci Állatkert öt kontinens közel 120 állatfajának több mint 800 egyedét mutatja be a látogatóknak, különleges erdei környezetben. 

Miskolci Állategészségügyi telep

A Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. által üzemeltetett Miskolci Állategészségügyi telep (Miskolc, Fonoda u. 16.) október 23-án (szerdán) zárva tart.

Parkolás

A Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. üzemeltetésében lévő felszíni díjköteles várakozási területeken 2024. október 23-án díjmentes lesz a parkolás. 

Az Európa téri, a Patak utcai, a Hősök terei mélygarázsokban, valamint a Régiposta utcai Parkolóházban azonban az általános rend szerint kell a parkolásért fizetni.

A Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. Ügyfélszolgálati irodája (Győri kapu 48-50.) és Parkolási Ügyfélszolgálati irodája (Széchenyi I. utca. 20.) október 23-án zárva tart - közölte a Városgazda.

 

 

 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!