Ugrás a tartalomra

Egy perc Miskolc

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. július 10. hétfő 18:40
A város legfontosabb híreivel egy percben.

Hőség

Hétfőtől szerda éjfélig tart a hőségriadó. Az ország egész területén 30 fok feletti maximumokra kell számítani a következő napokban. A forróságot gyenge hidegfrontok törik majd meg. Heves záporok, zivatarok érkezhetnek. A szakemberek fokozott vízfogyasztásra, fényvédő készítmények használatára, és a megterhelő fizikai munka mellőzésére figyelmeztetnek. 
 

Kvaterka

Adomány- és díjátadó, és egy országos verseny is volt szombaton a 23. Avasi kvaterkán. Idén először nevezett a Bükki borvidék a Magyar Bor Napja alkalmából a koccintás kiírásra. A szervezők arra buzdították a rendezvényre látogatókat, hogy minél többen alkossanak élőláncot az Arnóti sor borospincéi között és egy időben koccintsanak.
 

Egyéni rekord

Sérüléséből visszatérve, új egyéni rekordot elérve, második lett a 100 méteres gátfutás felnőtt országos döntőjében, Tóth Anna. A DVTK 19 esztendős sprintere az új Nemzeti Atlétikai Központban rendezett versenyen elérte nagy célját, sikerült 13 mp-en belül célba érnie és a hétvégén már egy újabb nemzetközi viadalon áll rajthoz, Finnországban.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!