Ugrás a tartalomra

Ha kicsit döcögősen is, de hozták a kötelezőt

dvtk.eu
Utoljára módosítva
2019. február 26. kedd 13:20
A bajnokság alapszakaszának 19. fordulójában az Aluinvent DVTK a Vasas Akadémia gárdáját fogadta, és a saját nevelésű Kiss Angelika egyéni rekordot jelentő 16 pontjával biztos, 80-71 arányú győzelmet aratott ellenfele felett.

Női Kosárlabda NB I. A-csoport 19. forduló, eredmény:

Aluinvent DVTK - Vasas Akadémia 80-71 (20-11, 20-23, 25-20, 13-17)
Miskolc, Generali Aréna, 600 néző. Játékvezető: Praksch Péter, Goda László, Major Ádám.
DVTK: Medgyessy 5/3, Kányási, Walker-Kimbrough 25/3, Putniņa 4, Mokango 6. Csere: Škorić 14, Zele 6, Szabó F. 2, Kiss A. 16, Szűcs R. 2, Eperjesi. Vezetőedző: Cziczás László.
Vasas: Heljič 4, Bach, Böröndy 8, Dombai 11, Karakasevič 17/3. Csere: Tóth O. 9/3, Varga A. 11/3, Smailbegovič 3, Vukov 8/6, Bach, Budácsik, Boros. Vezetőedző: Földi Attila.

aluinvent_dvtk_vasas_kosarlabda_190223.jpeg

Edzői értékelések:

Cziczás László: - Tenisznyelven szólva nagyon sok ki nem kényszerített hibánk volt, emiatt a mérkőzés színvonala nem mindig verdeste az eget. Ugyanakkor volt egy-két jó periódusunk, amivel el tudtuk dönteni a mérkőzést. Voltak biztató jelek, és örülök annak is, hogy Szűcs Réka jól szállt be a játékba, ő a későbbiekben még fontos láncszeme lesz a csapatunknak. Gratulálok a Vasasnak, szépen játszottak. Mondhatjuk, megszorítottak minket hazai pályán. Innentől kezdve a kupadöntőre koncentrálunk.

Földi Attila: - Gratulálok a hazai csapatnak, megérdemelten nyerték meg a mérkőzést. Ahhoz, hogy egy ilyen találkozót megnyerjünk, először el kell hinni, hogy sikerülhet, aztán talán lesz is rá esélyünk. Főleg az első félidőben rengeteg eladott labdánk és ki nem kényszerített hibánk volt. Ha ezekből kevesebbet követünk el, talán izgalmasabbá tehettük volna mérkőzést. Jó leckék ezek a találkozók számunkra, és ha csökkenteni tudjuk a hibáink számát, akkor egyszer eljutunk oda, ahova szeretnénk.

A mérkőzés tudósítása ITT olvasható.

További hírek

Olvasnivaló