Ugrás a tartalomra

A harmadik meccset is a Fradi nyerte

dvtk.eu
Utoljára módosítva
2022. március 06. vasárnap 10:49
Az Erste Liga negyeddöntőjének harmadik meccsét is az FTC-Telekom nyerte.
Juhász Ákos képgalériája

A meccs első percében Miskolczi talált be Arany kapujába, de a vendégek három gyors góllal válaszoltak. A gól nélküli második játékrész után a harmadikban Kóger duplázott, amivel eldőlt a meccs sorsa, Seto gólja csak a szépítésre volt elég.

A két csapat vasárnap ismét találkozik a Miskolci Jégcsarnokban.

Erste Liga, negyeddöntő, 3. mérkőzés, eredmény:
DVTK Jegesmedvék - FTC-Telekom 3-5 (2-3, 0-0, 1-2)
Miskolci Jégcsarnok, 960 néző, játékvezetők: Németh Márton, Varjú Árpád, Szabó Dániel, Kövesi Bence
DVTK Jegesmedvék: Duschek (Kiss B.) - Wehrs, Kiss R., Walker, Parnham, Seto - Vojtkó, Hadobás, Galanisz, Galajda, Hajnik, Szirányi, Farkas O., Miskolczi, Elgestal, Mattyasovszky, Illés, Farkas M., Szabad, Lövei, Pecsét, vezetőedző: Tokaji Viktor
FTC-Telekom: Arany (Nagy) - Karmeniemi, Seregély, Kulmala, Nagy, Tamminen, Hegyi, McFadden, Fowlie, Hajós, Tóth, Bohunicky, Boros, Galántai, Kóger, Somogyi, Bán, Sarcia, Farkas, Roczanov, Tóth, vezetőedző: Fodor Szabolcs

Edzői értékelések:

Tokaji Viktor: Jól kezdtük a meccset, vezettünk 1-0-ra, aztán annyira megnyugodtunk ettől, hogy gyorsan be is kaptunk hármat, és tulajdonképpen szétestünk. Az első harmad erről szólt, utána, amikor megtaláltuk a saját játékunkat, onnantól egész jól sikerült a dolog. Szoros volt utána, de a Fradi a hibáinkból élt. Tudjuk azt, hogy nekünk ebben nagyon-nagyon sokat kell fejlődni és javulni ahhoz, ha eredményesek szeretnénk lenni hosszútávon.

Fodor Szabolcs: ahogy az előző két meccsünk, ez is egy igazi hockey csemege volt, egy igazi rájátszás mérkőzés. Kemény, férfias küzdelem. Laikus szemmel abszolút élvezhető volt a játék. Tartottuk magunkat a szisztémához, Mindenki fegyelmezett volt taktikailag. Csináltuk azt, ami kellett a győzelemhez.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!