Ugrás a tartalomra

Ideális volt az este egy újabb kvaterkázáshoz

Bacsó István
Utoljára módosítva
2024. augusztus 11. vasárnap 15:37
A Kisavason szólt a zene, szálltak a finom illatok és folytak a jóféle borok szombat este a legfrissebb Avasi Kvaterka – Kisavasi Panoráma Party fantázia nevű bulin.
Jó kedvvel, bőséggel ment a kvaterkázás szombat este a Kisavason. Fotó: Osztie Tibor

A szervezők arra invitálták a közönséget, hogy jöjjenek fel az Avasra és velük együtt tekintsenek le - ha a pincék, házak között jelképesen is - a városra egy pohár finom bor mellett. A vendégeket várta többek között az Avasi Cellarium, az Ador Pince, az Avasi Bérelde, az Avasi Álom Pince, a csodás kilátópontok, valamint a számos gasztropont és borászat, mindenféle földi jóval. 

A program elején az ismeretterjesztés is teret kapott, 18 órától Kapusi Krisztián és Darázs Richárd részvételével előadást hallhattak a tudásra is szomjazók a Kisavasról. A La Barriere Manouche 19 órától zenélt az Első soron, az Avasi Álom Pincénél pedig Szajkó Anita énekesnő és Nagy Nándor jazz-zongorista élő performanszát hallhatták az igényes muzsikára vágyók. 

Kattintásra galéria nyílik!

A retró diszkóban DJ Belascóval 21 órától lehetett nosztalgiázni és égetni a kalóriákat, vagy csak andalogni zeneszóra a nyári éjben. Az időjárás kegyes volt ezen az estén. 

Az éhesek az újonnan nyílt VH5 bisztró finom borait és ételeit kóstolhatták, de a Kvaterka Bisztró is nyitott ajtóval várta a vendégeket, ahogyan a Hot Wheel Burger & Grillnél is. A Borsodi Sajtműhely kóstolófalatkákkal készült.

A Gallay Kézműves Pince a már megszokott, finomabbnál finomabb borocskáit kínálta, fentebb, az Avasi Álom Pincénél is finom nedűk vártak a szomjazókra, akik aztán tele poharakból iszogathatták a nedűket, ha kedvük volt, akkor akár a Harmadik és a Negyedik soron lévő kilátó teraszokon. A kíváncsiak az Avasi Présházba is benézhettek, ahol a Bükk+ kiváló borait kóstolhatták. 

Az evésen, iváson, bulizáson túl jótékonykodni is lehetett, az Ador Pincénél a Rotary Club Miskolctapolca gyűjtötte az adományokat az október 12-én megrendezendő Stroke Prevenciós Délelőtt elnevezésű akció részére.

Az esemény megvalósulását Miskolc Város Önkormányzata és az Avalon Fleet támogatta.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!