Ugrás a tartalomra

Ismét irány Európa – magabiztosan verték a BVSC-t a miskolci pólósok

MTI/Nemzeti Sport
Utoljára módosítva
2019. május 21. kedd 21:46
A Miskolc hazai medencében 6–2-re legyőzte a BVSC-t a férfi vízilabda ob I-ben az ötödik helyért rendezett párharc harmadik mérkőzésén, ezzel 2–1-es összesítéssel megnyerte az egyik fél második sikeréig tartó csatát. Miskolc az ötödik, ezzel Eurokupa-induló.
Mocsári László képgalériája!

A Miskolc végzett ötödikként a férfi vízilabda ob I-ben, mivel a helyosztó párharc harmadik mérkőzésén, kedden legyőzte a BVSC-Zuglót.

A két csapat párharcának első két felvonásán egyaránt 17 gól született, ezúttal azonban a miskolciak 17 százalékos lövési hatékonysággal (6 gól/35 lövés) is magabiztos győzelmet arattak. Soraikban Nagy Ádám vállalkozókedvét nem érhette kritika – írja a Nemzeti Sport –, a 21. életévét két nappal ezelőtt, május 19-én betöltő játékos kilenc kísérletéből két gólt dobott.

Az első összecsapást magabiztosan, 11-6-ra nyerték a miskolciak, majd vendégként egy góllal, 9-8-ra kikaptak. Az újabb hazai mérkőzésen már az első negyedben elléptek, majd négygólosra növelték előnyüket. A fővárosiak a harmadik szakaszban találtak először kapuba, de csak közelebb zárkózni tudtak, az utolsó negyedben megint hazai gólok estek – összegezte az MTI.

Az előző két évben is ez a két csapat küzdött meg az ötödik helyért, 2017-ben a Miskolc, tavaly a BVSC nyerte a párharcot.

E.ON FÉRFI VÍZILABDA OB I
AZ 5. HELYÉRT, 3. MÉRKŐZÉS

PannErgy-Miskolci VL–BVSC-Zugló 6–2 (3–0, 1–0, 0–2, 2–0)

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!