Ugrás a tartalomra

Ma átadják az Ellipsumot – tegyen egy exkluzív bejárást a miskolctapolcai fürdőkomplexumban (Videóval!)

Kujan István
Utoljára módosítva
2021. június 11. péntek 09:53
Madártávlatból tekinthetünk le a gyönyörű komplexumra, de a különleges csúszdákat is kipróbálhatjuk, igaz, egyelőre csak virtuálisan. A pénteki hivatalos átadó után szombaton már a nagyközönség is élvezheti a fürdő szolgáltatásait.
A napokban helyi szállásadók tekintették meg az Ellipsumot. | Juhász Ákos képgalériája

Hamarosan megnyílnak a feltöltődni vágyó vendégek előtt Magyarország legújabb élményfürdőjének kapui. Mielőtt azonban az első vizes lábnyom megjelenne az exkluzív fürdőkomplexum kőburkolatán, csütörtök 10 órától egy rendhagyó online study tourra invitálja az érdeklődőket a MIDMAR Kft. Lesz drón felvétel, és az Ellipsum Miskolctapolca Ramazuri épületében található három óriáscsúszda is a kalandvágyó vendégek rendelkezésére áll. Magyarországon elsőként az Ellipsumban létesített Deja Vu csőcsúszdán próbálhatják ki a legbátrabbak, hogy milyen érzés „elrepülni” egy eddig ismeretlen dimenzióba. A Deja Vu csúszda négyféle izgalmas VR élményt tartogat: Maják Birodalma, Atlantis nyomában, Warzone és Fantasy Miskolc.

Az online szakmai tanulmányutat az Ellipsum Miskolctapolca hivatalos Facebook-oldalán tekinthettük meg csütörtökön délelőtt 10 órától, és most már itt, nálunk is:

ELLIPSUM_STUDY_TOUR from Aperture Studio on Vimeo.

Orosz Eszter, a MIDMAR Kft. ügyvezetőjétől megtudtuk, hogy szakmai szervezetek, egyesületek, fürdő- és turizmusszakmai szereplők és a sajtó részére küldtek meghívót erre a rendhagyó eseményre.

Orosz Eszter ügyvezető (középen) és Németh Judit, a Miskolci Fürdők Kft. ügyvezetője (b) minél teljesebb képet igyekszik adni a fürdőkomplexumról

– Már a fürdő épülésekor tudtuk, hogy szeretnénk Miskolc új attrakcióját bemutatni a szakmának, még a nagyközönségnek való átadás előtt. A vírushelyzet miatt úgy döntöttünk, hogy a legtöbbeknek úgy tudjuk megmutatni, ha – eltérve a szokásos formától – online térbe helyezzük a szakmai tanulmányutat. Részletesen bemutatjuk az épület minden látogatható egységét, melyben a hagyományos kamerán túl drón és 360 fokos kamerafelvételek is segítenek abban, hogy minél teljesebb képet adjunk a komplexumról – tette hozzá.

Mint ismert, június 12-én nyit Miskolc legújabb, exkluzív élményfürdője, az Ellipsum Élmény- és Strandfürdő Miskolctapolca. Száz szerencsés miskolci azonban már egy nappal a hivatalos megnyitó előtt belemerülhet a habokba a fürdő medencéiben. A sorsolás megtörtént a napokban, a nyerteseket e-mailben értesítették.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!