Ugrás a tartalomra

A MÁSA-val bálozhattak az állatbarátok

minap.hu / Miskolc Televízió
Utoljára módosítva
2024. április 28. vasárnap 14:52
Huszadik bálját rendezte meg jótékonysági céllal az idén 24 éves Miskolci Állatsegítő Alapítvány (MÁSA).

- Az elmúlt időszakban négy jótékonysági bálunk maradt el, leginkább a koronavírus járvány miatt – nyilatkozta a Miskolc Televíziónak Kisfalvi Nyina. A MÁSA elnöke stábunknak elmondta: szinte valamennyi hazai állatmenhely nehéz helyzetben van, miután állami normatíva nem érkezik hozzájuk. Hangsúlyozta: ezért van annak komoly jelentősége, hogy ilyenkor köszönetet tudnak mondani támogatóiknak, köztük olyanoknak is, akik már 2000 óta segítik őket.

A bál különlegessége minden évben, hogy a jó magaviseletű ebek ingyenesen részt vehetnek a mulatságon, amelyet az évtizedes hagyományokhoz híven a Népkerti Vigadóban tartottak. A vacsorát is tartalmazó belépőjeggyel, illetve a támogatói jegyek árával leginkább a balesetes állatok ellátását lehet majd segíteni.

Az idei esemény fővédnöke Balogh József, a Mercedes-Benz Miskolc Kft. ügyvezetője érdeklődésünkre elmondta: hat évvel ezelőtt fogadott örökbe néhány kiskutyát a MÁSA-tól, azóta is igyekszik az alapítványt támogatni. Mint megtudtuk, nem csupán magán-, de üzletemberként is fontosnak tartja az ilyen irányú társadalmi felelősségvállalást.

Juhász Ákos képgalériája

A rendezvényen kutyás bemutatót tartott csapatával Lehoczki-Spider László, a Spider Mentőcsoport alapítója. Volt tombolahúzás is, amelynek két fődíja: a Mercedes-Benz Miskolc Kft. ügyvezetője által felajánlott tesztvezetés és egyéb ajándéktárgyak, valamint Zólyomi Zsolt, a Le Parfum tulajdonosa által felajánlott drága parfüm. Az est hangulatáról ezúttal is Veres László műsorvezető-DJ gondoskodott.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!