Ugrás a tartalomra

Miskolci bronz a jégkorong MEFOB-ról

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. március 29. szerda 13:44
Kilenc felsőoktatási intézmény tizenkét csapatának részvételével rendezték meg március 25-én, szombaton, az Óbudai Jégcsarnokban a 3×3-as jégkorong MEFOB-ot, melyen a Miskolci Egyetem gárdája az előkelő harmadik helyet harcolta ki.
A Miskolci Egyetem bronzérmes csapata: Lövei Dávid (balról), Farkas Márton, Nagy Bence, Sajó Márton, Molnár Máté, Kurys Levente és Kiss Mátyás az óbudai jégen. Fotó: Magánarchívum

A Miskolci Egyetem Lövei Dávid, Farkas Márton, Nagy Bence, Sajó Márton, Molnár Máté, Kurys Levente és Kiss Mátyás alkotta alkotta csapata a csoportkörben a BGE és a Semmelweis Egyetem II. számú együttesét nagy fölénnyel legyőzve jutott be az elődöntőbe. Itt a későbbi bajnok Testnevelési Egyetem csapata volt az ellenfelük. A csak ERSTE Ligás (1. osztályú) játékosokkal felálló TE-t sajnos nem sikerült felülmúlni, így jöhetett a bronzmeccs, a Semmelweis Egyetem I. számú csapatával. Az éremért vívott találkozón a miskolciaknak sikerült hamar többgólos előnyre szert tenniük, folyamatosan tartották a 3-4 gólos különbséget, így kiérdemelték a MEFOB 3. helyét.

Eredmények

Az 1. helyért: Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem I. – Széchenyi István Egyetem 17:8
A 3. helyért: Miskolci Egyetem - Semmelweis Egyetem I. 12:7

A bajnokság végeredménye:
1. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem I.
2. Széchenyi István Egyetem
3. Miskolci Egyetem
4. Semmelweis Egyetem I.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!