Ugrás a tartalomra

„Nappal alszik és éjjel álmodik ébren” – Megjelent a BSW és ByeAlex közös dala

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. augusztus 13. kedd 19:21
A Lidokain című szám hétfői megjelenésétől számított néhány órán belül bekerült a legnagyobb videomegosztó TOP 10-es listájába.
A videoklip egy részlete, amiben ByeAlex is szerepel / Fotó: ByeAlex közösségi oldala

A dal az egyre személytelenebb és ridegebb kapcsolatokra reflektál. Három részre épül, mindegyikben egy nő életét kísérhetjük nyomon. Először húsz-, aztán harminc-, majd negyveneséven jelenik meg a sorokban, miközben kirajzolódik előttünk egy céltalan, magányos élet. Az egyedüllét érzését talán képesek ideig-óráig elnyomni a felszínes kapcsolatok és a bulik, de ez csupán elfedi a valós problémákat - olvasható az ajánlóban, amelyet Varga Zsófia, a Gold Record sajtószóvivője juttatott el hozzánk. 

„Igyekeztünk óvatosan közelíteni ehhez a témához, ugyanis senkit sem akarunk bántani, csak fontosnak tartjuk, hogy beszéljünk róla. Mindannyian ismerünk ilyen embereket, az elköteleződéstől való félelem sokakat érint. Tükröt szerettünk volna tartani, amiben látszik, hogy az ilyen felszínes viszonyok nem képesek a valós kapcsolatok hiánya okozta űrt betölteni” – fogalmazott BSW Matyi.
 
A Lidokainban ByeAlex működött közre, a dalhoz klip is készült.

További hírek

Olvasnivaló