Ugrás a tartalomra

Nincs ellenfele – több tízezer szavazatot kapott már az adventi villamosunk

minap.hu
Utoljára módosítva
2019. december 15. vasárnap 08:38
A villamosközlekedéssel foglalkozó cseh oldal 2019-ben is meghirdette a legszebb európai adventi villamosok versenyét. A 2017-es és 2018-as elsöprő győzelem után a miskolci járat ismét versenybe száll a címért! Eddig nincs ellenfele…

28 151 szavazat – így állt szombat este a villamosunk a szavazásban. Csak viszonyításképpen: a második helyen Plzen áll, valamivel több mint 11 ezer szavazattal. Persze ez nem azt jelenti, hogy kész, a verseny lefutott! Minél többen adják le a szavazatukat, nehogy a hátralévő napokban kiénekeljék a sajtot a szánkból!

Zenélő villamos. Végh Csaba képgalériája

Mint arról korábban beszámoltunk, Az MHD86 nevű cseh oldal idén is keresi a legpompásabb európai adventi villamost. A korábbi évekhez hasonlóan, idén is többnyire cseh, magyar és német villamosokra lehet szavazni, de egy-egy szlovák, horvát, holland, osztrák, svájci és lengyel ünnepi fénybe öltöztetett jármű is versenyben van. Magyarországot ezúttal is a miskolci, a szegedi és a budapesti adventi villamosok képviselik.

Mikulás az adventi villamoson. Végh Csaba képgalériája

A weboldal ugyan cseh nyelven van, ám a szavazás nem bonyolult: csak le kell görgetnünk az oldal aljára, és a Miskolc melletti rublikába kattintani, majd megnyomni a középső gombot, hogy véglegesítsük szavazatunkat. A verseny december 11-én indult, és szavazni január 2-án csütörtökön 18.00 óráig lehet. IDE kattintson!

Végh Csaba képgalériája

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!