Öreg Miskolcz Hotel – Ősszel is a legjobb választás
Harmóniában a környezettel
Harmóniában a környezettel
Fák lombjai mögött bújik meg az Öreg Miskolcz Hotel patinás épülete. Miskolc egyik hangulatos belvárosi utcácskája rejti az art deco stílusban épült négy csillagos szállodát. Az épület harmonikusan illeszkedik a múlt századbeli házak közé. A recepciót az elegáns sötétbarna bőr fotelek, és a kanapé teszi hangulatossá. Innen vezet az út a hotel elegáns éttermébe.
Korabeli hangulat, modern környezetben
Az Öreg Miskolcz étterme tökéletes harmóniát teremt a múlt század értékei és napjaink modernitása között. A bézs színű falakon korabeli képek idézik a múltat. Egyedi keretbe foglalt tükrök tágítják a teret. A sötétbarna székek kényelmesek, modernek, mégis jól illeszkednek a környezetbe. Étlapot a több nyelven beszélő, elegáns, fiatal felszolgálóktól kaphatunk, akik a választásban is készséggel segítenek.
Barátságos hangulat az ősz színei között
Az Öreg Miskolcz ételválasztéka tradicionális, modern és friss is egyben. A friss alapanyagokból, helyben készült padlizsánkrém ízét a csipetnyi fokhagyma teszi tökéletessé. Friss zöldségekkel, pirítóssal tálalva akár önmagában is megfelel egy könnyű uzsonnának. A hűvös őszi napokon egy pohár forró teával lehet kitűnő választás.
Friss padlizsánkrém
Aki az őszi hangulatban megidézné a forróbb nyári napokat napokon választhatja a meggykrém levest, amit a madártejes fagylalt tesz különlegessé.
Megykrémleves
Diósgyőr várának íjászmesterei ihlették a baconbe csavart, vöröshagyma nyárson, palacsinta bundában kínált csirkemellet.
Diósgyőri íjászmesterek kedvence
Desszertként a gyümölcsszósszal megbolondított fagylaltkehely a nyári gyümölcsök ízét csempészi vissza a hűvös őszbe. Séta közben betérve az Öreg Miskolczba a rakott pudingos palacsinta, tejszínhabbal, gyümölcsökkel, egy forró lattéval megspékelve új erőt ad Miskolc további felfedezéséhez.
Pudingos palacsinta
A gyerekeknek kedvenceikből állítottak össze külön menüt. A csészében kínált sajtleves mellé, szezámmagos bundában készült csirkemellcsíkokat tálalnak vidámságot árasztó, mosolygós burgonyával. Desszertként vanília öntettel megbolondított gőzölgő túrógombóc kerül az aprók tányérjára.
Túrógombóc
Délben menü, este gazdag étlap választék
Az Öreg Miskolczba ebédszünetben a bőséges napi menü miatt érdemes betérni. Hétfőtől péntekig minden nap egy extra menüt is kínálnak azoknak, akik gyorsan, olcsón szeretnének, friss, ízletes ételeket fogyasztani a munkaközi szünetben.
Délben egy gyors menü, este egy szép gyertyafényes vacsora a gazdag étlap választékból. Ezt kínálja az Öreg Miskolcz nem csak turistáknak, hanem a miskolciaknak is.
Családok, barátok, kisebb társaságok kényelmesen elférnek a 30 fős étteremben. Itt rendezvények, ballagások, osztálytalálkozók, családi, baráti összejövetelek megrendezését is vállalják.
A belváros szívében, hangulatos környezetben lévő Öreg Miskolcz kitűnő választás lehet a mindennapokban, és pihenések alkalmával is. A belvárosi üzletektől, bevásárlóközpontoktól, nevezetességektől csupán egyetlen karnyújtásnyira van a négy csillagos hotel étterme, ahol kiváló főszakácsok készítik az ebédet és a vacsorát.