Ugrás a tartalomra

„Szépítsük együtt lakókörnyezetünket"

Miskolc Tv/minap.hu
Utoljára módosítva
2019. május 25. szombat 19:11
Virágba borult szombaton a Vörösmarty városrész. A Célpont Közösségi Tér előtt kedvezményes virágvásár nyílt, így biztos,hogy balkonszépségversenyre minden vörösmartys erkélye „kivirágozik”.

„Vörösmarty Város-Rész-Vétel programok" keretén belül a Vörösmarty városrészben élők az előzetes regisztráció alapján ajándék balkonvirágot kaptak – egy tő muskátlit és egy tő petúniát –, amellyel szépíthetik, virágosítják balkonjaikat. – Így még többen vehetnek részt majd a jövőben megrendezendő balkonszépségversenyben – fogalmazott Molnár Péter, önkormányzati képviselő.

– Legfőbb célunk a közösség építése és szépítése mellett, hogy a Vörösmarty városrész szebb legyen. Törekszünk a közterületek virágosítására is: fákat ültetünk és több mint 60 kandeláberre kerültek muskátlik – nyilatkozta a Miskolc Televíziónak.

A program további részeként május 28-án (kedd) 16.30-tól  balkonkertészeti tippeket, gyakorlati tanácsokat hallgathatnak meg az érdeklődő városi hobbikertészek, a Kocsis Pál Kertbarátok Köre tiszteletbeli tagjától Regdán Imrétől.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!