Ugrás a tartalomra

Tom Brady (újra) bejelentette a visszavonulását

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. február 01. szerda 14:51
A döntés némiképp meglepő, ugyanis a nyilatkozatai alapján úgy tűnt, hogy inkább a folytatás felé húz - ugyanakkor egyelőre még korai lenne ezt a döntést véglegesnek elkönyvelni, tavaly is hamar meggondolta magát.

Tom Brady, hétszeres Super Bowl-bajnok amerikaifutball-irányító a közösségi médiában jelentette be: végleg visszavonul az élsporttól - írja a Fűzővel kifelé magyar sportoldal.

A 45 éves irányítóval kapcsolatban majdnem napra pontosan egy évvel ezelőtt láttak napvilágot hírek visszavonulásáról, azonban ezt később Brady maga cáfolta, és a jelenleg zajló szezonban is pályára lépett csapatában, a Tampa Bay Buccaneersben.

A floridai csapat már elhasalt a rájátszásban, Bradyéket a Dallas Cowboys búcsúztatta, majd az irányító február első napján saját szavaival jelentette be: végleg visszavonul.

Minden idők egyik, ha nem a legjobb játékosa páratlanul sikeres karriert zár le: hétszeres Super Bowl-győztesként, ötszörös Super Bowl MVP-ként, háromszoros MVP-ként, 15-szörös Pro Bowlerként, hatszoros All Próként, az NFL történetének legtöbb győzelmével (251), passzolt yardjával (89,214) és passzolt TD-jével (649), azaz a valaha volt legjobb futballjátékosként teszi mindezt.

További hírek

Olvasnivaló