Ugrás a tartalomra

Újabb fogadóórát tartottak a hegygazdák

minap.hu / Miskolc Televízió
Utoljára módosítva
2023. február 09. csütörtök 15:52
Ismét fogadóórát tartottak az avasi hegygazdák szerdán a Városházán. A rendezvényen az avasi pince- és ingatlantulajdonosok, a vendéglátóegységek üzletvezetői, illetve a lakosság is elmondhatta problémáit és észrevételeit az Avassal kapcsolatban.

Jacsó Pál és Magyar László tavaly április óta dolgozik azért, hogy a pincetulajdonosok és a civilek ötleteit közvetítse a városvezetés felé. Az egyeztetésen a várost Szopkó Tibor alpolgármester és Miklós Viktor, a hivatal pályázati főosztályvezetője képviselte. Miskolc alpolgármestere elmondta, hogy idén lesz hatvanéves az Avasi kilátó, és környezetében az egyik legnagyobb fejlesztést fogják ebben az évben befejezni.

A Horváth-tető után a projekt második ütemében a kilátó és környezetének felújításán dolgoznak. Elhangzott az is, hogy a Kálvária lépcsősorát az önkormányzat saját forrásából szeretné összekötni a történelmi Avas városrésszel, és egy sétányt is kialakítanának a jelenleg elhanyagolt területen. A fogadóórán felvetődött, hogy mielőbb szeretnének egy tizennyolc kamerából álló rendszert is kiépíteni, és az illegális szemét elszállítására is született javaslat. 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!