Ugrás a tartalomra

Útfelújítási program képviselői alapból

Miskolct TV / minap.hu
Utoljára módosítva
2019. május 22. szerda 15:48
Öt év alatt a hetedik utcát újították fel Perecesen. Erről Pakusza Zoltán, a terület önkormányzati képviselője, a Mi Hazánk megyei elnöke beszélt sajtótájékoztatón, a felújítás helyszínén.

A nemrég átadott Bellervölgyi utca két ütemben újult meg. A több mint háromszáz méter hosszú, élesen emelkedő út szinte már járhatatlan volt. Pakusza Zoltán képviselői keretéből tavaly kezdte el az út aszfaltozását, idén pedig a munka befejeződött. Ezzel azonban még nem ért véget az útjavítási program. A képviselő még több utca újraaszfaltozását tervezi.

– Ezzel nemcsak az utcában élők komfortérzete javult, hanem az ingatlanok értéke is. Amikor 2014-ben a terület önkormányzati képviselőjévé választottak, akkor azzal szembesültem, hogy nagyon sok rossz minőségű, zúzalékos utca található a választókörzetben, és elindítottam egy olyan programot, amelynek a keretében igyekeztem minden évben a költségvetési lehetőségeimhez mérten több utcát felújítani. Ennek eredménye, hogy öt év alatt immár a hetedik utca kaphatott új aszfaltréteget – nyilatkozta Pakusza Zoltán önkormányzati képviselő, a Mi Hazánk megyei elnöke.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!