Ugrás a tartalomra

„Ez az új stadion?” – szétszedik a kommentelők a Miskolcon eltévedt Németh Szilárdot

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. február 07. szerda 12:43
A Fidesz alelnöke és örökös gasztrofelelőse Miskolcra, Diósgyőrbe érkezett szerdán, amiről posztolt is. Valami félremehetett azonban, amit a kommentelők sem hagytak szó nélkül.

„Megérkeztünk a 114 éves DVTK-hoz” – tette közzé szerda délelőtt Németh Szilárd. Valóban örömteli esemény kapcsolódik Diósgyőrhöz, hiszen a miskolciak, a borsodiak szeretett klubja, a piros-fehér DVTK a napokban ünnepelte – nagy büszkeségre okot adva – fennállása 114. évfordulóját.

Hogy a Fidesz alelnöke ennek apropóján jött-e hozzánk, nem tudni, mindenesetre posztolt egyet a Facebookra arról, hogy megérkeztek a DVTK-hoz (alább, a cikk végén a poszt).

Annyi, hogy a fotón, az álló férfiak hátterét a felújítás alatt álló diósgyőri vár adja.

Végülis Diósgyőr, Diósgyőr – gondolhatta a politikus.

A kommentelők mégsem tudták követni a gondolatmenetet. (A pártvezetőt üdvözlő helyi kormánypárti politikus mellett) több mint félszáz miskolci próbálta irányba állítani az alelnököt cikkünk megírásáig.

Csak néhány sommásabb (és nyomdafestéket is elbíró) megjegyzés a kép alatt:

Szép lesz a vár. Kis betont még önthetnének bele...” – tanácsolta keserédesen egyikük.

Testvérem a dvtk stadion pár villamosmegállóval beljebb van, ez a diósgyőri vár” – érkezett az újabb (egyébként pontos) megfigyelés.

Akkor már értem ezt a torzót, stadion vagy sportcsarnok épül” – utalt másikuk a kormánypárt korábbi sportinfrastrukturális beruházáscunamijára.

A bejegyzés itt található:

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!