Ugrás a tartalomra

Idén is lesz Jabil 3Próba

minap.hu
Utoljára módosítva
2019. április 18. csütörtök 14:43
A Tiszaújvárosi Triatlon Klub idén is megrendezi a nagy népszerűségnek örvendő JABIL 3Próba elnevezésű szabadidősport eseménysorozatát. A sportbarátok ezúttal is kerékpározás, úszás és futás során gyűjtögethetik a teljesítésért járó egyedi ajándékokat, és a sorsoláson értékes nyereményekre esélyt kínáló pontokat.

Az első próbázási és pontgyűjtési lehetőséget jelentő május 5-én, vasárnap megrendezendő kerékpározás versenyközpontja ezúttal is JABIL Circuit Magyarország Kft. parkolója (Huszár Andor u. 1) lesz. A sportbarátok 15 és 40 km teljesítése közül választhatnak.

A folytatást jelentő úszó próba június 16-án, vasárnap lesz a Tiszaújvárosi Sportcentrum uszodájában, ahol 400 m és 1000 m vár a résztvevőkre.

A futáspróba ideje július 12., péntek, helye Tiszaújváros centruma. A kis próba 3,5 km, a közepes próba 7 km, míg a nagy próba 14 km. A leghosszabb távot négy tagú váltóban is lehet teljesíteni.

Az idei sorozat után, július 13-án, szombaton a 12 pontot, vagy annál többet teljesítők között értékes sportszer-ajándékcsomagokat  sorsolnak ki. A legalább 15 pontot begyűjtők között két fődíj – egy a Jabil-os dolgozó és egy az összes többi résztvevő közül – talál gazdára.  A fődíj 2 személyre szóló wellnesshétvége, félpanziós ellátással.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!