Ugrás a tartalomra

Jótékonysági vásárt szerveztek a színházért

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. december 17. szombat 14:54
Adventi adománygyűjtő vásárt és aukciót tartottak szombat délelőtt a Miskolci Nemzeti Színház előcsarnokában. A jótékonysági vásárból befolyt összeget a színház a megugrott rezsiköltségeire költi. 
miskolci nemzeti színház adventi adománygyűjtés
Fotók: Mocsári László

Ezúttal a hazai alkotó fogtak össze a Miskolci Nemzeti Színházért: az ország legtávolabbi pontjairól is ajánlottak fel termékeket, hogy december 17-én karácsonyi vásár, valamint aukció formájában a teátrum támogatói megvásárolhassák őket. A felajánlott tárgyak között voltak dedikált Poket zsebkönyvek, Crooocus állatos kosár, de Viszkok Fruzsi is küldött egyet a legújabb Zelencia boxából. Secret Humanity, Nagyi Mutatta, dedikált Grecsó Krisztián kötet és sok szép kézműves termék várta a vásárlókat, licitálókat. 

miskolci nemzeti színház adventi adománygyűjtés

Akik vásároltak, azok nem csak a termékekkel, de rövid személyes üzenetekkel is gazdagabbak lettek a miskolci színművészektől. Van, aki idézetekkel, míg mások rajzokkal dobták fel a kártyácskákat. A teljesség igénye nélkül, Börcsök Olivér, Rudolf Szonja, Simon Zoltán, Czvikker Lilla és Bodoky Márk is írt kedves szavakat az alkotások mellé. A szervezők azokra is gondoltak, akik nem tudtak Miskolcra jönni: nekik online aukciót hirdettek.

miskolci nemzeti színház adventi adománygyűjtés

Ha személyesen nem tudtak részt venni a vásáron, de szeretnék támogatni a színházat, a teátrum „Hódolván Tháliának, használunk a Hazának” Alapítványán keresztül is megtehetik átutalással:
Adatok:
„Hódolván Tháliának, használunk a Hazának” Alapítvány
Bankszámlaszám: OTP Bank 11734004-20349802-00000000
Külföldről történő utaláshoz:
IBAN szám: HU67 1173 4004 2034 9802 0000 0000
SWIFT kód: OTPVHUHB
 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!