Ugrás a tartalomra

Legyen Miskolc a legjobb hat között!

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. január 17. szerda 13:35
Már lehet szavazni a kedvenc jógyakorlatra. Miskolc is bekerülhet a hat leginspirálóbb kezdeményezései közé, ha elegendő voksot kap.
Fotó: Horváth Csongor

Mint megírtuk tavaly a száz legjobb jógyakorlat közé került Miskolc egy nemzetközi, fenntartható turizmus témájú versenyen. A felhívás célja az volt, hogy a beérkezett gyakorlatokból kiválasszák azt a százat, amelyek jó példaként szolgálhatnak más városoknak is. A borsodi vármegyeszékhely a történelmi Avas megőrzésével pályázott a Bükki kör és Miskolc város a – MIDMAR Kft. – összefogásával. A díjátadót tavaly októberben tartották, ahol két magyar település, Miskolc és Veszprém fenntarthatósági pályázata is bekerült a legjobbak közé. 

A mostani szavazás tétje az, hogy Miskolc bekerül-e a fenntartható turizmusfejlesztés hat leginspirálóbb kezdeményezése közé, amelynek eredményét a berlini ITB szakvásáron hirdetik ki.

A szavazás egy Google docs form-on történik, de nem kell semmit írni angolul, csak az e-mail címed kell megadni, kiválasztani a pályázó desztinációk közül Európát/Miskolcot, és elküldeni a szavazatot - ennyi az egész!

Szavazni ITT lehet. Az alábbi poszt voksolásra buzdítja a miskolciakat.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!