Ugrás a tartalomra

MiNap-indító (2024.09.08.) - Időjárás, levegőminőség, horoszkóp

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. szeptember 08. vasárnap 08:39
Késő délutántól felhősodni kezd az ég, ez már a régóta várt enyhülés előjele, addig viszont még marad az, ami hetek óta: hőség. 
Fotó: Osztie Tibor

Időjárás

A HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzése szerint vasárnap kora délelőttig túlnyomóan derült időre van kilátás, csak kisebb körzetekben lehet több felhős az égen, ahol kisebb zápor is előfordulhat. Ezt követően napos, gomolyfelhős időre van kilátás. A Dunántúlon képződik több gomoly, ott helyenként átmenetileg össze is állhat a felhőzet, egy-egy helyen záporeső sem kizárt. Késő délutántól fokozatosan vastagodó fátyolfelhőzet érkezik fölénk, késő este a Nyugat-Dunántúlon már erősen felhős vagy borult lesz az ég. A déli, délkeleti szél az Észak-Dunántúlon és a középső országrészben időnkét megerősödik. A hőmérséklet délután 29 és 34, késő este 17, 27 fok között alakul.

Levegőminőség

A pmmonitoring.hu adatai szerint továbbra is kiváló a levegő minősége egész Miskolcon. 

Horoszkóp

Kos
El kell rendezned magad körül a dolgokat, ha azt szeretnéd, hogy minden egyenesen menjen, és ne legyenek bökkenők akkor, amikor a legfontosabb lenne a stabilitás. Gondolj már most a jövődre.
Bika
Örülsz, hogy valami a terveid szerint alakul, de közben kicsit meg is ijesztenek a lehetőségek. Ne feledd, hogy ez az, amit akartál, amire már régóta vágysz, és most itt a lehetőség, hogy a vágyaid beteljesüljenek.
Ikrek
Valami fontos dolog történik ma, de úgy érzed, a legrosszabbkor történik. Ne mondj le rögtön arról, hogy sikerrel járhatsz, egy kis odafigyeléssel még helyrehozható lesz minden.
Rák
Kíváncsi vagy valaki véleményére, de úgy érzed, nem most van a megfelelő alkalom arra, hogy ezt megossza veled. Javasolj egy másik időpontot, amikor tudtok beszélgetni a kérdésről.
Oroszlán
Csak egy apró változásra volt szükség, és úgy érzed, máris minden kocka a helyére került, és te ismét készen állsz arra, hogy akcióba lendülj. Őrizd meg ezt a lendületet, mert a későbbiekben sok akadályon átlendíthet majd.
Szűz
Alig határozol el valamit, máris szemben találhatod magadat a legelső akadályokkal. Ne hagyd, hogy ezek megrémisszenek, mert ha megvan az akarat, akkor meglesz a lehetőség is, csak meg kell találnod.
Mérleg
El kell döntened, hogy mi az, amit akarsz, mert ennyi szerepnek egyszerre még te sem tudsz megfelelni. Próbáld megőrizni a nyugalmadat, és fontossági sorrendben reagálj a problémákra.
Skorpió
Ha egyszer elkezdesz egy feladatot, és belelendülsz a dologba, ki fog derülni, hogy a helyzet egyáltalán nem is olyan súlyos, és kényelmesen a kezedben tudod tartani az ügyet. Ne rettenj meg a kihívástól.
Nyilas
Valaki megpróbál lebeszélni valamiről, de ne hagyd olyan könnyen magadat. Csak azért, mert neki rossz tapasztalatai vannak, még nem kell, hogy rád is rád ragadjon ez a hozzáállás, és próbálkozás nélkül lemondj valamiről.
Bak
Tudod, hogy mi az, ami rád vár, és nem biztos, hogy különösebben lelkes vagy tőle. Nem szabad azonban elfelejtened, hogy a megoldás csakis a te kezedben van, te alakítod a sorsod irányát.
Vízöntő
Megtalálod a megfelelő megoldást a megfelelő problémára, és ez azt jelenti, hogy eggyel kevesebb teher nyomja a vállaidat. Nyugodtan élvezd ki az ebből adódó örömöt, ne akarj minden áron gyorsan továbblépni.
Halak
Úgy érzed, hogy önmagadat ismétled, pedig a körülmények változnak körülötted. Ne add át magadat ennek az érzésnek, ne feledd el, hogy fontos és hasznos amit csinálsz, és nagyon sokaknak te is nagyon fontos vagy.

Forrás: bien.hu

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!