Ugrás a tartalomra

„A miskolciak mindig nagyon hangosak” – Rúzsa Magdi a Lovagi Tornák Terén

Muntyán Bernadett
Utoljára módosítva
2019. június 04. kedd 14:55
Szombat este Magyarország egyik legkarizmatikusabb énekesnője, a „kishegyesi díva” szórakoztatja a Fonó közönségét, a Lovagi Tornák Terén. Rúzsa Magdival a miskolci koncertje előtt beszélgettünk.
Minap-archív. Fotó: Beregi László

Abszolút jól sikerült eddig minden miskolci koncertem, mindig nagyon lelkes a közönség, úgyhogy nagyon várjuk már a hétvégét, és idén egy teljesen új repertoárral fogunk visszatérni – idézte fel miskolci emlékeit az énekesnő.

– Miután megjelent az új lemezem, elindult az Aduász turném. Egész nyáron ezt a műsort visszük végig az országon, ami természetesen tele van újdonságokkal, így én is kíváncsian várom a szombatot – hangsúlyozta Rúzsa Magdi, hozzátéve: amiatt is várja a miskolci koncertet, mert ilyenkor azt is figyeli, hányan ismerik az új lemezt.

Mint mondta, azt szereti a legjobban, amikor a közönség is énekel, „a miskolciak pedig mindig nagyon hangosak”. – Úgyhogy nagyon várom, és ugyanazzal a lendülettel vágunk bele, mint eddig – mondta.

minap.hu: Ha már Lovagi Tornák Tere: abszolút ide illik az új hobbid is. Elkezdtél íjászkodni; honnan jött ez az ötlet, és hogy megy most?

Rúzsa Magdi: Igazából már régóta próbált engem egy barátom rábeszélni az íjászatra, mert vannak az íjászatnak olyan momentumai, amire azt lehet mondani, hogy a léleknek tesz jót. Még annyira nem vagyok komoly íjász, egyelőre mondjuk inkább azt, hogy elszórakozom az íjacskámmal és lövök néha egyet-egyet – mondta nevetve. – De, ami a sokkal komolyabb hobbikat illeti, az nálam a lovaglás, és a boksz, az íjászat inkább lelkileg tölt fel. Nagyon sok mindenre megtanít.

minap.hu: Teljes mértékben passzolsz a Lovagi Tornák Terére.

R.M.: Köszönöm szépen, igyekszem. Ezt csak miattatok csinálom, igazából (nevet).

minap.hu: Ha egy mondatot mondhatnál a miskolciaknak, hogy miért jöjjenek ki szombaton a Fonóra, mi lenne az?

R.M.: Mert nálunk mindig lehet nagyon jókat táncolni, és nagyon jókat énekelni. És hozom az összes slágert, amit már ismernek, és azokat is, amiket még nem ismernek, de mostantól szeretni fognak.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!