Ugrás a tartalomra

Pakusza Zoltán: hozzák nyilvánosságra a képviselői keretek elköltését

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. június 04. kedd 13:22
A Mi Hazánk miskolci alapszervezete szeretné, ha minden lakos értesülhetne róla, hogy milyen beruházás, mennyiért, kinek a kivitelezésében valósult meg a körzetében.

A Mi Hazánk miskolci alapszervezete azt kezdeményezi, hogy minden képviselő hozza nyilvánosságra, mire költötte a képviselői fejlesztési alapot.

- Én 2014-19 között élen jártam ebben, hiszen minden évben szórólapon minden háztartásba eljuttattam, hogy mire költöttem a közpénzt. Így minden lakos értesülhetett róla, hogy milyen beruházás, mennyiért, kinek a kivitelezésében valósult meg - fogalmazott a témában tartott keddi sajtótájékoztatón Pakusza Zoltán, a Mi Hazánkpolgármesterjelöltje és önkormányzati képviselője, aki szerint nem elég beszélni a korrupció megszüntetéséről, az átláthatóságról.

- Miskolcon a területileg megválasztott képviselők rendelkeznek képviselői fejlesztési alappal, így a ciklus végén arra kérem őket, hozzák nyilvánosságra annak elköltését, hiszen több tíz millió forintról beszélünk képviselőnként az elmúlt öt év vonatkozásában. Most megmutathatják, hogy valóban fontos-e számukra az átláthatóság - mondta Pakusza Zoltán.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!