Ugrás a tartalomra

Szeretetjátszótér a Szent István utcában

minap.hu
Utoljára módosítva
2019. május 28. kedd 18:55
Friss és színes az új játszótér a Szent István utcában, amelyet az ott élő kisgyermekes édesanyák kérésére újítottak fel közösen a terület érintett önkormányzati képviselői. Az ott lakók, köztük az éppen játszani érkező Petra, örömmel birtokba is vették a vidám játékokat.
Fotó: Végh Csaba

- Az itt élő kisgyermekes édesanyáktól kaptunk jelzéseket, hogy a gyerekek jobban örülnének modern játszóeszközöknek ebben a hangulatos udvarban. Egy színes, tágas és vidám területet terveztünk, ennek megfelelően frissítettük a környezetet is. Több mint 3 millió forintba kerültek az újonnan telepített játékok. De nemcsak a játékok korszerűek és a szabványoknak megfelelőek, hanem egy üde színfolttá változott ez a belső udvar – hangsúlyozta Kiss János alpolgármester, önkormányzati képviselő.

Két csúszdával ellátott játszóvár és fészekhinta, új padok és szeméttároló, felújított homokozó, újra festett padok várják a lakókat a megszépült környezetben. Két parkolóhellyel pedig bővült a parkolási lehetőség a megnövekedett lakossági igényekre tekintettel.

- Bízunk benne, hogy az itt élők olyan szeretettel fogják használni ezt az új játszóteret, amilyen szeretettel terveztük és építtettük – fogalmazott Nagy Ákos önkormányzati képviselő a játszótér átadásakor.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!