Ugrás a tartalomra

Szombaton Helyfoglaló Miskolcon – Szavazzon a kedvenc zenekarára!

minap.hu
Utoljára módosítva
2021. április 16. péntek 18:27
Idén is lesz Helyfoglaló tehetségkutató Miskolcon.

A zene nem hallgathat el, mert a zene öröm. A megváltozott egészségügyi körülményekhez igazodva, de idén is megtartják a Helyfoglaló tehetségkutatót a belvárosi romkocsmában. Bár jó ideje csend honol a klubok színpadain. A járvány bezárta az ajtókat a zenerajongók és a zenekarok előtt is. Most résnyire kinyílik a Helynekem ajtaja. Ismét zene költözik a jól ismert térbe.

Újra tépik a húrokat | fotó: Juhász Ákos

Negyedik alkalommal rendezik meg a Helyfoglaló tehetségkutatót, ami az Öröm a Zene országos verseny-sorozat miskolci állomása is egyben. A járványügyi szabályoknak természetesen tökéletesen megfelelve, a közönség kizárásával rendezik az amatőr zenekarok versenyét, de a zene élményéből így sem marad ki senki: a minap.hu Facebook-oldalán és a Miskolc Televízióban élőben közvetítjük az eseményeket szombaton 9:45-től.

Elindult a szavazás, pénteken éjfélig várjuk a szavazatokat a minap.hu oldalon: a Helyfoglaló gombra kattintva, vagy ITT is kiválaszthatják a kedvencüket.

A győztest, vagyis a MIKOM-díjast a versenyen ismeri majd el szerkesztőségünk. Az amatőr zenekarok egy-egy 15 perces minikoncerttel mutatkozhatnak be a szakmai zsűri előtt.

A zsűriben idén Andrásik Remo, az Öröm a Zene program vezetője, Kovács Ákos Dadan könnyűzenei menedzser, Károly Tamás producer, Fekete Szilárd a Rotor dobosa és Nahaj Péter, a Sky Fanatic zenekar frontembere foglal majd helyet. A győztesek az Öröm a Zene országos tehetségkutató budapesti döntőjébe jutnak tovább.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!