Ugrás a tartalomra

Távozik az MVLC-től Sike József

Kujan István
Utoljára módosítva
2019. május 29. szerda 16:51
Új szakvezetővel vág neki a következő évadnak a férfi OB I idei 5. helyezettje. A miskolci vízilabdaklub szakmai igazgatója már felvette a kapcsolatot a lehetséges utódokkal, minőségi edző jön majd Miskolcra, ígérte.

A 2018/2019-as bajnokságban az ötödik helyet szerezte meg az élvonalban a PannErgy-Miskolci VLC csapata, amely ezzel kivívta a jogot, hogy az ősszel – története során másodszor – induljon az Euro Kupában. Szerdán kiderült, hogy mindezt már nem Sike Józseffel a kispadon vívja meg a miskolci csapat – írta meg a Waterpolo.hu.

A szakvezető az együttes OB I/B-ből való feljutása után, 2015 nyarán került a miskolci kispadra, új-zélandi szerepvállalása után. Első szezonjában 10., aztán 5., tavaly 6., idén pedig újra 5. lett az együttessel, valamint idén Magyar Kupa döntőt is játszott a Ferencvárossal. Sike József úgy nyilatkozott, hogy meglepte a döntés, mivel ez volt a legjobb évük, de elfogadja, hogy a sportban bármi, bármikor megeshet.

Sike József 4 év után távozik

Bachner András szakmai igazgató portálunk érdeklődésére elmondta, közös megegyezéssel született meg a döntés, mely szerint nem hosszabbítják meg Sike József lejáró szerződését. – Kicsit elfáradtunk mind a ketten a nagy menetelésben, egy nagyon szép négyéves ciklus zárul most le. Úgy gondolom, hogy mindkét fél sokat köszönhet egymásnak, élt a bizalom egymás iránt. Új impulzust kap most a csapat – fogalmazott.

A szakmai igazgató kérdésünkre elárulta, már felvette a kapcsolatot a lehetséges utódokkal, minőségi edző jön majd Miskolcra. – A következő évben még nagyobb menetelésünk lesz, sűrűbb lesz a program. A július 10-ei kezdésig megszületik a döntés, amit közölni fogok a sajtóval – tette hozzá.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!