Ugrás a tartalomra

Továbbra is a DVTK-t erősíti Holdampf Gergő

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. április 26. péntek 13:26
Szerződést hosszabbított a DVTK és Holdampf Gergő.
Fotó: dvtk.eu

A csupaszív csapatkapitány 2022 nyarán érkezett Diósgyőrbe, és tagja volt a bajnokságot rekord pontszámmal megnyerő csapatnak, és azóta is a DVTK alapembere - írja Holdampf Gergő kapcsán a dvtk.eu.

- Az első diósgyőri szerződésem aláírásakor úgy fogalmaztam, hogy tisztában vagyok azzal, milyen nagy klubba érkeztem, és az itt töltött után megerősíthetem, hogy aki hétről hétre ilyen szurkolótábor előtt, ilyen stadionban léphet pályára Miskolcon, akkor az kiváltságos és szerencsés - nyilatkozta a klub portáljának a csapatkapitány, aki a folytatta gondolatait.

- Részemről sosem volt kérdés, hogy szeretnék Diósgyőrben maradni - tért ki a szerződéshosszabbításra -, és szerencsére a vezetőség, valamint a szakmai stáb is úgy gondolta, hogy számítanak rám, és bennem gondolkodnak. Nagyon motivált vagyok, és bízom benne, hogy miként megvalósítottuk a korábban kitűzött célkitűzéseket, úgy érjük el a jövőbeli célokat is.

- Továbbra is ki akarom venni a részem a csapat eredményes szerepléséből, minél több időt szeretnék a pályán tölteni, méghozzá továbbra is csapatkapitányként. Bármilyen célt is tűz ki a klubvezetés, maximálisan segíteni fogom a csapatot annak elérésében. Végezetül nagyon bízom abban, hogy amíg játékos leszek Diósgyőrben, sikerül megajándékozni a szurkolókat valamilyen különleges eredménnyel - fogalmazott Holdampf Gergő

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!