Ugrás a tartalomra

Új játszótérrel és streetball-pályával ünnepelték a gyereknapot Szirmán

Miskolc Televízió/minap.hu
Utoljára módosítva
2019. június 02. vasárnap 15:51
Szombaton a szirmai Szent András játszótérre várták a gyerekeket – akiket a számtalan program mellett egy másik meglepetés is várt: felújították a játszóteret, ahol új játékeszközöket használhatnak mostantól, és kialakítottak egy streetball-pályát is.

Szirmán sem feledkeztek meg a gyermekekről, ugrálóvárral, arcfestéssel, kézműves foglalkozásokkal, játékos vetélkedőkkel, állatsimogatóval és ajándékkal fogadták őket szombaton.

Mocsári László képgalériája

Az eseménynek ünnepi hangulatot adott az is, hogy – mint azt a körzet önkormányzati képviselője érdeklődésünkre elmondta – mintegy 4 millió forintból felújították a játszóteret, újak a játékeszközök, és egy streetball-pályán is sportolhatnak ezentúl a helyiek.

– Minden évben összefogunk a helyi klubokkal, egyesületekkel, hogy különböző programokat találjunk ki a családoknak – illetve minden korosztálynak, a gyerekektől egészen a szépkorúakig – tette hozzá Szécsényi Marianna, aki emlékeztetett arra is, hogy Martin-kertvárosban nemrégiben több mint 300 gyermek vett részt a mostanihoz hasonló programon.

– Itt, Szirmán is nagy figyelmet szentelek a játékeszközök fejlesztésére, fejlesztési keretemből ezúttal 4 millió forintot fordítottam a játszótér felújítására. Ennek átadását most összekötöttük egy játékos gyereknappal – mondta.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!