Ugrás a tartalomra

Vendéggyőzelem a hosszabbításban

dvtk.eu
Utoljára módosítva
2022. február 07. hétfő 10:14
A DVTK Jegesmedvék egy nem mindennapi mérkőzést játszott az FTC-Telekommal az Erste Liga pénteki játéknapján. A találkozón szinte végig vezetett Tokaji Viktor együttese, de a 15 gólt hozó meccs a hosszabbításban a vendégek javára dőlt el.
Horváth Csongor képgalériája

A klub hivatalos honlapjának a beszámolója szerint az alapszakasz 37. fordulójában a DVTK Jegesmedvék - FTC-Telekom mérkőzés eredménye 7-8 h.u. (3-1, 3-3, 1-2, 0-1).

Értékelések:

Tokaji Viktor: Nézőként biztos, hogy egy nagyon jó meccs volt. Edzőként ez a kontrollálatlan játék nem volt az igazi. Lőttünk szép gólokat, de hiába tettünk folyamatosan előnyre szert, valami hülyeséget mindig csináltunk, amivel a Fradit visszahoztuk a játékba. Tulajdonképpen ugyan ez történt 3 harmadon keresztül. Amikor túl kellett élni akkor túléltünk, de összességében jó mérkőzést játszottunk, viszonylag magas irammal, küzdőszellemmel. Az, hogy lövünk 7 gólt az parádés, de hogy kapunk 8-at azt nem engedhetjük meg magunknak.

Fodor Szabolcs: Ha megkérdezzük a túloldalon Tokaji Viktort, gondolom a play-off -ban nem szeretnének ennyi gólt kapni, mi se szeretnénk ennyi gólt, ez tényleg egy teljesen őrült mérkőzés volt. Nem sok ilyen van egy szezonban, de előfordul egy-egy ilyen meccs. Ami tény, hogy tudunk ennél jobban, okosabban és fegyelmezettebben játszani. Ami a leges-legfontosabb, hogy a végén két gól hátrányból visszajöttünk. Nagyon komoly hátrányt kivédekeztünk a végén. Majdnem 4 percet, ami meghatározó volt és utána meg tudtuk nyerni a mérkőzést. Ez egy nagyon komoly karaktert mutat és a sportban az a legfontosabb, hogy ki nyer a végén.

További hírek

Olvasnivaló