Ugrás a tartalomra

Egy perc Miskolc

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. október 18. szerda 20:20
A szerdai nap kiemelt miskolci hírei.

Bejárás a kilátónál

Jól haladnak az avasi kilátó és környékének munkálatai. Erről ma a közgyűlés tagjai is meggyőződhettek, hiszen az önkormányzati képviselőknek tartottak bejárást a munkaterületen. A képviselők láthatták, hogy az étterem hamarosan szerkezetkész, a kilátóban burkolnak, befejeződött a gipszkartonozás, az új beton csigalépcső is elkészült és már a díszkivilágítás előkészítésén dolgozik a kivitelező.

Rózsaszín séta

Az emlőrák megelőzése, a korai felismerés fontossága, valamint a betegségben szenvedő nők támogatásának megerősítése érdekében sétáltak és tartottak szakmai konferenciát a Miskolci Egyetemen. Évente körülbelül kétezer beteg hal meg emlőrákban, miközben a mellrák jól szűrhető, korai stádiumában jól diagnosztizálható, és a betegség jól gyógyítható.

Ima a békéért

A békéért imádkoztak az egyházak Miskolcon. Hősök terén szervezett szolidaritási akcióhoz bárki csatlakozhatott. Az ökumenikus imaesten Mindszenti kórus szolgálata mellett, a történelmi egyházak képviselői mondták el gondolataikat a béke mellett és imádkoztak a hívekkel közösen.
 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!