Ugrás a tartalomra

Folytatódik a toborzás a határra

police.hu
Utoljára módosítva
2024. augusztus 27. kedd 09:14
A rendőrök Miskolc mellett többek között Ózdon a Munkaügyi Központban, és Sajósenyén falunapon adnak tájékoztatást a szerződéses határvadász szolgálatról.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság egyenruhásai augusztus 19-e és augusztus 25-e között, összesen 23 helyszínen toboroztak. A rendőrök az év 34. hetében többek között Ózdon a Munkaügyi Központban, és Sajósenyén falunapon adtak tájékoztatást a szerződéses határvadász szolgálatról, a jelentkezés feltételeiről és módjáról, illetve az illetményről is - adta hírül portálunknak közelményben Varga Rudolf rendőr százados, a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. 

Az érdeklődőknek jelentkezési egységcsomagot nyújtanak át.

A képzéssel kapcsolatban online ITT lehet informálódni.

A  Legyél Te is Rendőr Facebook oldalon folyamatosan frissülő tartalmak segítik a leendő határvadászokat abban, hogy minél szélesebb körben megismerkedhessenek a határvadász hivatással.

A képzésekkel kapcsolatban a Borsod-Abaúj Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálata tájékoztat, a vármegye bármelyik rendőrkapitányságának, rendőrőrsének munkatársához, illetve a rendőrség honlapján is megtalálható minden fontos részlet a jelentkezéshez.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!