Ugrás a tartalomra

Hazai pályán győzött szombaton a DVTK a DVSC ellen

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. április 21. vasárnap 16:46
DVTK - DVSC 5-3 (2-1). Álomszerűen kezdte a Diósgyőr a mérkőzést, Vladislav Klimovich már az első percben megszerezte a vezetést, amit Bright Edomwonyi egy szemfüles fejesgóllal duplázott meg húsz perc múltán.
Fotó: Osztie Tibor

Akár 3-0 is lehetett volna, de Pernambuco büntetőjét védte az ellenfél kapusa, majd egy lecsorgó labdát a kapuba lőve szépítettek is - számolt be róla a dvtk.eu.

A szünet után szinte azonnal egyenlítettek a vendégek, de a Testgyakorlóknak erre is volt válasza: előbb Bright Edomwonyi lőtte hatalmas erővel a léc alá a nagyot küzdő Bényei Ágoston által centerezett labdát, majd Gera Dániel talált szűk egy perccel a becserélése után a kapuba. A debreceniek még szépítettek a hajrában, de a hosszabbításban a Fekete Vince góllal tette emlékezetessé a debütálását.

Osztie Tibor képgalériája

Miskolc, DVTK Stadion, 6005 néző.

Játékvezető: BOGÁR Gergő (BORNEMISSZA Norbert, GARAI Péter).
DVTK: Artem ODYNTSOV - BOKROS Szilárd, Marco LUND, Bozhidar CHORBADZHIYSKI, Bitok STEPHEN - PERNAMBUCO, Alexander VALLEJO, Vladislav KLIMOVICH - BÉNYEI Ágoston, Bright EDOMWONYI, Rudi POŽEG VANCAŠ. Vezetőedző: Vladimir RADENKOVIĆ.
DVSC: MEGYERI Balázs - BARANYAI Nimród, Oleksandr ROMANCHUK, Dušan LAGATOR, FERENCZI János - Christian MANRIQUE, Stefan LONČAR - VAJDA Botond, DZSUDZSÁK Balázs, Brandon DOMINGUES - BÁRÁNY Donát. Vezetőedző: Srđan BLAGOJEVIĆ.

Csere: PERNAMBUCO helyett Francisco FEUILLASSIER és Christian MANRIQUE helyett Hamzat OJEDIRAN a 46., BÉNYEI Ágoston helyett HOLDAMPF Gergő és Vladislav KLIMOVICH és GERA Dániel a 66., Stefan LONČAR helyett SZUHODOVSZKI Soma és VAJDA Botond helyett SZÉCSI Márk a 69., Bright EDOMWONYI helyett FEKETE Vince a 80., Rudi POŽEG VANCAŠ helyett SZABÓ Levente és Brandon DOMINGUES helyett BÓDI Ádám a 86., Oleksandr ROMANCHUK helyett BATAI Tamás a 90. percben.
Sárga lap: Dušan LAGATOR a 29., DZSUDZSÁK Balázs a 64., percben.
Gólszerző: Vladislav KLIMOVICH (1-0) az 1., Bright EDOMWONYI (2-0) a 22., BARANYAI Nimród (2-1) a 42., BÁRÁNY Donát (2-2) a 48., Bright EDOMWONYI (3-2) a 60., GERA Dániel (4-2) a 67., Hamzat OJEDIRAN (4-3) a 83., FEKETE Vince (5-3) a 90+3. percben.

A mérkőzésről bővebben a DVTK weboldalán olvashatnak. 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!