Ugrás a tartalomra

A Kálmán-nap kapcsán lesz közönségtalálkozó a művész moziban

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. március 11. hétfő 11:07
A legújabb magyar filmet tekinthetik meg az érdeklődők hétfő délután és a rendezővel is találkozhatnak.
Részlet a filmből. Fotó: Magánarchívum

A Kálmán-nap című új 73 perces magyar filmet vetítik március 11-én, 17 órától a Művészetek Háza Uránia Art Mozitermében. Ezt követően közönségtalálkozót tartanak, ahol Hajdu Szabolccsal az alkotás rendezőjével és forgatókönyvírójával lehet beszélgetni - értesítette szerkesztőségünket az üzemeltetett Cine-Mis Nonprofit Kft. 

Szereplők: Hajdu Szabolcs, Tóth Orsi, Földeáki Nóra, Szabó Domokos és Gelányi Imre. Kálmánhoz és Olgához pedig Levente és Zita érkezik vendégségbe. 

A 73 perces filmdráma története Kálmán névnapjából bontakozik ki, amit két negyvenes páros készül megünnepelni. Az egyre sűrűsödő koccintások során gyorsan felsejlenek a már nehezen titkolható párkapcsolati nehézségek. Hajdu Szabolcs kapcsolati trilógiájának második darabja is eredetileg a színpadról lehet ismert. Míg az Ernelláék Farkaséknál című filmben a konfliktusok a gyermeknevelés körül forogtak, a Kálmán-napban kapcsolati és morális dilemmák bontakoznak ki. A sztori megtévesztően egyszerű és hétköznapi, amit az apró részletek tesznek lenyűgözővé. 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!