Ugrás a tartalomra

Környezetvédelmi célok megvalósítására pályázhatnak

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. november 06. péntek 12:46
Miskolc Megyei Jogú Város Közgyűlésének Városgazdálkodási és -üzemeltetési Bizottsága pályázatot hirdet a Helyi Környezetvédelmi Alapból nyújtható támogatások odaítélésére, melynek kerete 2.000.000 Ft.
Képünk csak illusztráció

Az alapból 2021. 01. 01-2021. 05. 31. között megvalósuló, környezetvédelmi tevékenységek támogatására lehet pályázni a keret mértékéig.

Támogatható tevékenységek a Miskolc város közigazgatási területén belül, fenti időszakban megvalósuló, a miskolci polgároknak, vagy közösségeknek szóló környezet- és természetvédelmi lú tevékenységekamelyek az alábbiak lehetnek:

- Környezeti szemléletformáló tevékenységek, azokkal kapcsolatos rendezvények,programok. A lakosság sles körét mozgósítani képes újszerű, széleskörű társadalmi rétegeket érintő kezdeményesek;

- A ros terszeti értékeinek és biológiai sokféleségének védelmét, illetve rosi környezet minőségének javítását, fejlesztését szolgáló nonprofit tevékenységek;

- A ros levegőminőségének javítását szolgáló tevékenygek;

A pályázható összege maximálisan bruttó 300.000 Ft vissza nem térítendő támogatás,amelynek feltétele, hogy a pályázó rendelkezzen a program megvasításához szükséges legalább 10%-os önrésszel.

A pályázat benyújtása digitális formában történik, melyet elektronikus úton kell beküldeni a következő email címre (palyazat@miskolc.hu).

A pályázat benyújtási határideje: 2020. november 23. 12.00 óráig

További információk ITT találhatók.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!