Ugrás a tartalomra

Minap-indító (2024.08.25.) - Időjárás, levegőminőség, útinform, horoszkóp

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. augusztus 25. vasárnap 07:27
Ma is napos idő várható némi felhővel. A hőmérséklet 32 és 37 Celsius fok között alakul. Zápor, zivatar csak az északnyugati határszélen alakulhat ki.
Fotó: Osztie Tibor

Időjárás

Napos idő ígérkezik vasárnap fátyol-, illetve főleg a Dunántúlon gomolyfelhőkkel. Csapadék nem várható, legfeljebb késő délután, este az északnyugati határra, Alpokaljára sodródhat be egy-egy zápor, esetleg zivatar. Az északira, északnyugatira forduló szél a Dunántúlon egyre több helyen megélénkül, helyenként meg is erősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 32 és 37 fok között alakul, de a déli tájakon helyenként ennél egy-két fokkal nagyobb forróság is lehet. Késő estére 22 és 30 fok közé hűl le a levegő - tájékoztat honlapján a HungaroMet

Levegőminőség

Hasonlóan a szombati naphoz, vasárnap reggel is mindenhol jó Miskolc levegőjének minősége a PM Monitoring Hálózat mérései alapján, kivéve a vármegyei kórháznál, ahol megfelelő. Ellenben nincs adat Lyukóvölgy második feléről, Hejőcsaba Futó utcából és Pereces déli részéről. 

Útinform

A Miskolci Városgazda legfrissebb, péntek reggeli információi alapján rekonstrukciós munkát végeznek a MIVÍZ Kft. az Uitz Béla - Szemere utca kereszteződésben augusztus 21-től előreláthatólag szeptember 1-ig, ami útfelbontással jár. Emiatt az autósoknak forgalomkorlátozásra és sávlezárásra kell számítania a következő helyszíneken: 

Alföldi u. - Csokonai Vitéz Mihály u. kereszteződés
Aradi u. - Zilahi u. kereszteződés
Balogh Ádám u. 26.
Bagoly u. 11.
Balassi Bálint u. 12.
Bartók Béla u. 39.
Barcsay Ábrahám u. 8.
Bükkszentlászló, Fő u. 7.
Csokonai Vitéz Mihály u.6.
Csokonai Vitéz Mihály u. 90.
Derkovits Gyula u. 13.
Enyedi u. - Tavasz u. kereszteződés
Erzsébet sétány 59-61.
Forrásvölgy u. - Pilis u. kereszteződés
Forrásvölgy u. 42.
Forrásvölgy u. – Börzsöny u. kereszteződés
Győri kapu 140.
Harkály u. 2.
Honvéd u. 16.
Hóvirág u. - Baráthegyalja u. sarok
József Attila u.53.
Kaffka Margit u. – Vízirózsa u. kereszteződés
Karinthy Frigyes u. 37.
Kassai u. 24.
Kassai u.32.
Károly u. 9.
Kázmér u. 12.
Kisfaludy Károly u. 44.
Kondor Béla u. 2.
Latorca u. 20.
Majláth István u. – Körmöci u. kereszteződés
Nagy Lajos király u. 3.
Nagyszebeni u. 15.
Negyvennyolcas u. 21.
Pléh Sándor u. 17.
Réz u. 8.
Sütő János u. 1.
Szeles u. 60.,
Szigligeti tér – Lévay József u. kereszteződésben
Temesvári u. 27.
Testvérvárosok útja 12.
Tóth Pál u. 10.
Zrínyi Ilona u. - Budai u. kereszteződés

Horoszkóp

Kos

Kicsit nehezen haladnak a dolgok, de ha nem ijedsz meg azoktól a kihívásoktól, amelyek rád várnak, hanem kalandot látsz bennük, akkor gyorsan megjön a kedved, és már a mai napon is szép sikereket arathatsz.

Bika

Hiába közeleg a hétvége, máris egy fontos döntés előtt találhatod magadat, és tudod, hogy a válaszodnak hosszú távú következményei lesznek.

Ikrek

Mindig teljesíted a rád osztott feladatokat, de most ne próbáld túlszárnyalni a követelményeket, mert így is elég nagy rajtad a teher. Ha az elvárásoknak megfelelsz, azzal már mindenki elégedett lesz, nem várnak ennél többet tőled.

Rák

Az idegeskedés nem tesz jót, ezért jobb, ha elkerülöd, különösen olyankor, amikor valaki más helyett aggódsz. Amíg a te saját dolgaid rendben vannak, nincs okod a szorongásra: ha valaki segítséget kér, azt adhatsz, de ne aggodalmaskodj helyette is.

Oroszlán

Valaki teljesen félreértheti a közeledésedet, és egy jó indulatú tanácsot sértésnek vagy tolakodásnak vehet. Ne vedd a szívedre a dolgot, ha mindketten megsértődtök, ez az ügy sokkal tovább bonyolódik, mint kellene.

Szűz

Sok meglepetést tartogathat ez a nap, amelyek között lesz kellemes és kevésbé kellemes is, a közös bennük, hogy mind nagyon váratlanul jönnek. Készülj fel arra, hogy ma nem lesz könnyű állni a sarat, de azért megbirkózol majd a kihívásokkal.

Mérleg

Úgy érzed, nem állsz még készen valamire, amit pedig nem lehet már tovább halogatni vagy megállítani. Néha az a legjobb, ha toporgás helyett csak fejest ugrasz a mély vízbe, és hagyod, hogy a dolgok menet közben alakuljanak.

Skorpió

Gyorsan próbálsz túljutni egy kínos kérdésen, de úgy tűnik, minél jobban igyekszel, annál jobban belegabalyodsz a hálójába. Vannak beszélgetések, amelyeket nem lehet elkerülni, talán jobb, ha most túlesel rajtuk.

Nyilas

Sok feszültséget tartogathat a mai nap, és a legrosszabb, hogy az, akitől megértést és támogatást vársz, nem áll annyira melletted, mint amennyire szeretnéd. Most a magad erejéből kell összeszedned magad, de szerencsére most is képes leszel erre.

Bak

Óvakodj azoktól, aki a haragodat táplálják: ne feledd, egy igaz barát nem azt mondja, amit hallani szeretnél, hanem azt, amit hallanod kell, még akkor is, ha ez egyikőtöknek sem kellemes. Gondold meg, kinek a szavaiban bízol.

Vízöntő

Újra a nyüzsgés közepén találod magad, és ez az a hely, ahol igazán elemedben vagy. Itt az ideje annak is, hogy megalapozz néhány új barátságot, mert ezek a közel- és távoli jövőben is sok örömet okozhatnak majd.

Halak

Éppen idejében lépsz meg egy fontos lépést, így még nem maradsz le egy kínálkozó lehetőségről. Ugyan nem lesz sok időd felkészülni, és az út nem is lesz teljesen sima, mégis érdemes rálépni, ha teheted, mert komoly leckéket tartogat.

Forrás: Bien

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!