Ugrás a tartalomra

„Nagyon szeretünk ide jönni” – Kowalsky meg a Vega koncert a Fonón

Muntyán Bernadett
Utoljára módosítva
2019. június 06. csütörtök 12:42
A Kowalsky meg a Vega pop rock együttes zenéjének középpontjában az élet értelmének keresése áll. Vasárnap érkezik, a tavaly 15. életévét betöltött zenekar, a Lovagi Tornák Terére, így átütő szövegekből, fülbemászó dallamokból és színpadi energiából ezen az estén sem lesz hiány. A vasárnapi koncertre hangolódva, Jimmy-vel beszélgettünk.

– Évente egyszer, maximum kétszer fordulunk meg Miskolcon, viszont mindig nagyon szeretünk ide jönni, mindig nagyon jó itt a hangulat. A Lovagi Tornák Terén még nem voltunk, de képeket már láttunk róla, és nagyon várjuk a koncertet – nyilatkozta portálunknak Jimmy.

A szabadtéri fellépéseknek is és a kluboknak is megvan a maga varázsa – mondta. Már egyszer, vagy talán kétszer játszottunk a Diósgyőri Várban, de a Lovagi Tornák Terén még nem. Amikor ilyen helyen játszik az ember, mint a vasárnapi, eleve a hangulat olyan, hogy ha még nincs is feltéve semmilyen díszlet, akkor is elájul az ember tőle, hogy „ilyen van?”. Tehát egy teljesen más közeg, mint egy sportcsarnok, vagy egy klub – fogalmazott.

Minap-archív. Fotó: Beregi László

– Hogy mit szeretünk igazán? Szeretjük a fesztiválos nagyszínpadokat, és hál’ Istennek van is belőle bőven a számunkra. De most tervezzük, hogy jövő év elején kisebb klubokba fogunk elmenni, koncertezni. Ilyen már nagyon régen volt a zenekar életében. Ha jól számolom, már 1,5-2 éve csak nagyszínpadon, nagy látvánnyal, sportcsarnokokba, nagy fesztiválokon játszott a zenekar, és néha igenis igényeljük azt, hogy testközelben együtt énekelhessük a dalokat a közönséggel. Teljesen más atmoszférája van a klubkoncerteknek, a sportcsarnokoknak, és egy szabadtéri koncertnek is – hangsúlyozta.

Minap-archív. Fotó: Beregi László

„Azért jöjjenek el egy Kowalsky meg a Vega koncertre, mert rengeteg család jár ide, tehát több generációs programként tekinthető egy ilyen buli, illetve a tavalyihoz képest egy teljesen más műsorral, látvánnyal érkezünk. Úgyhogy már csak ezért is érdemes kijönni, illetve az átlagostól hosszabb koncertet is fogunk adni.” – csalogatta a miskolciakat a vasárnapi koncertre Jimmy.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!